Νέα φωτογραφία του μικρού Archie για τη Γιορτή του Πατέρα!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δημοσίευσαν νέα φωτογραφία του Archie, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα! Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το μικρό προσωπάκι του.

O Πρίγκιπας Harry γιορτάζει φέτος για πρώτη φορά τη Γιορτή του Πατέρα, καθώς υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί με την Meghan Markle, στις 6 Μαΐου 2019.

Με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός, το πριγκιπικό ζευγάρι ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία που βλέπουμε καθαρά το προσωπάκι του μόλις ενός μηνός Archie.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Archie στην αγκαλιά του Πρίγκιπα Harry, ενώ την εικόνα συνοδεύει και η πολύ γλυκιά λεζάντα που γράφει: «Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα! Και ευχόμαστε μια πολύ ξεχωριστή πρώτη Γιορτή του Πατέρα στον Δούκα του Σάσεξ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex © SussexRoyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Σημειώνεται ακόμη ότι πριν από λίγο καιρό, Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle ανέβασαν στο Instagram, μια εξίσου γλυκιά ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας.

Σε εκείνη την ανάρτηση, το ζευγάρι επέλεξε να μας δείξει μόνο τα πατουσάκια του γιου τους, ενώ στη λεζάντα γινόταν αναφορά και στους στίχους της ποιήτριας Nayyirah Waheed: «Η μητέρα μου ήταν η πρώτη μου πατρίδα, το πρώτο μέρος όπου έζησα ποτέ».

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δημοσίευσαν την πιο αξιαγάπητη φωτογραφία του μικρού Archie!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved