Κοσιώνη και Μπακογιάννης: Ένα ζευγάρι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους. Τι έγινε, όμως, το βράδυ της Κυριακής, όταν η δημοσιογράφος είχε αναλάβει την κάλυψη της τηλεοπτικής βραδιάς και στο διπλανό παράθυρο έκανε δηλώσεις ο πολιτικός- αγαπημένος της;

Κοσιώνη και Μπακογιάννης “συναντήθηκαν” για μερικά λεπτά τηλεοπτικά, όταν η δημοσιογράφος κάλυπτε τις εκλογές στον ΣΚΑΪ και ο Κώστας Μπακογιάννης που κέρδισε την πρώτη θέση στις εκλογές για το δήμο Αθηναίων, βγήκε να κάνει τις πρώτες δηλώσεις…

Εμείς δεν θα πούμε πολλά… Το video τα λέει όλα και απλά ευχόμαστε να βρεις κάποιον να σε κοιτά όπως η Σία Κοσιώνη τον Κώστα Μπακογιάννη….

Η τηλεοπτική οθόνη χωρίστηκε στα δύο και ακολούθησε μια πραγματικά πολύ τρυφερή αλλά και λίγο άβολη στιγμή. Κάθε φορά που η Κοσιώνη αναφερόταν στον “κύριο Μπακογιάννη” όπως τον προσφωνούσε, υπήρχε μια αμηχανία στον αέρα, μια ντροπαλότητα εκ μέρους της που τελικά ήταν γλυκιά και όχι ενοχλητική.

Αν κάποιος δεν γνώριζε πως είναι ζευγάρι και μάλιστα ένα τόσο δημοφιλές και αγαπητό ζευγάρι, ίσως να μην καταλάβαινε ότι η δημοσιογράφος και ο πολιτικός είναι παντρεμένοι και έχουν και παιδί. Η ίδια κράτησε χαμηλούς τους τόνος, αλλά τα μάτια της χαμογελούσαν και αυτό δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητο.

Μπορεί να μην ανέφερε τίποτα συγκεκριμένο και να κράτησε τις αποστάσεις όσο μπορούσε, αλλά το χαμόγελο και τα μάτια της την πρόδωσαν. Έρωτας είναι θαρρώ… τι θα έκανες εσύ στη θέση της;

Εμείς μεταφέρουμε τα συγχαρητήρια μας γιατί στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με τη σοβαρότητα και τον σεβασμό προς τους τηλεθεατές, στοιχεία που πάντα τη διακρίνουν.

Και να επαναλάβουμε: Σου ευχόμαστε να βρεις κάποιον να “χαμογελούν” τα μάτια του κάθε φορά που σε κοιτά ή μιλά για σένα!

Διαβάστε επίσης:

Οι celebrities που πάλεψαν πολύ… αλλά έμειναν εκτός Ευρωβουλής!