Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη απλά μας έλιωσε! Το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του γάμου του και τα γενέθλια της Κάτιας.

Δύο χρόνια παντρεμένοι, 13 χρόνια μαζί, 4 υπέροχα παιδιά, την Αριάδνη, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα. Και είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που θαυμάζουμε και χαζεύουμε! Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε διαβάσει.

Οι δύο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Ιουλίου του 2017 σε έναν λαμπερό γάμο, τον οποίο και οι δύο ευχαριστήθηκαν και απόλαυσαν στο έπακρο! Πλέον, κλείνουν δύο χρόνια έγγαμου βίου κι έχουν τέσσερα παιδιά.

Ο ένας έχει προσφέρει τη ζωή του στον άλλον, μαζί γίνονται καλύτεροι και ο Σάκης δεν θα μπορούσε να το αποτυπώσει καλύτερα. Με μια ανάρτηση στο Instagram έγραψε όσα νιώθει για την Κάτια και όσα εκείνη του προσφέρει. «Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ», γράφει στο τέλος…

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης κάνει εξομολόγηση στη σύζυγό του αλλά μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

Απολαμβάνουν μαζί τις εκδρομές και πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο για να ξεφύγουν.

Το «μαζί για πάντα» το λέει και το εννοεί! Και το λέει με την κάθε ευκαιρία!

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς καταλήξαμε… Είναι ένα από τα πιο όμορφα κι αγαπημένα ζευγάρια της showbiz!