Μπουτάρης: «Είμαι 28 χρόνια καθαρός» | Το δυνατό μήνυμά του

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Γιάννης Μπουτάρης γιόρτασε τα 28 χρόνια μακριά από εξαρτήσεις, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με εξαρτήσεις από ουσίες και αλκοόλ. Το μήνυμα του Μπουτάρη για τις εξαρτήσεις.

Το μήνυμα του Μπουτάρη για τις εξαρτήσεις έγινε μέσω Twitter, αφού ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης γιόρτασε τα 28 χρόνια «καθαρός», μακριά από εξαρτήσεις.

Όπως είπε με ανάρτησή του στο Twitter, ποστάροντας και σχετικές φωτογραφίες, ο αγώνας του ξεκίνησε το 1991. Και σήμερα κλείνει 28 χρόνια που είναι καθαρός και γιόρτασε τα δεύτερα «γενέθλιά» του!

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα «δεύτερα» γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος. Βγήκα νικητής!», τονίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε γιόρτασε αυτή τη μεγάλη νίκη του στο κέντρο  αποκατάστασης εξαρτημένων «Ιανός» του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου.

Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στέλνει δυνατά μηνύματα, ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή καθώς και για τις εξαρτήσεις.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου, όπως είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπουτάρης βάζει 7/10 στον εαυτό του και δηλώνει πως το… χόρτασε κι αποχωρεί!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved