Ένα απολαυστικό video δημοσιεύσε χθες, Πέμπτη, το people.gr στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Η Νάντια Μπουλέ, η Μαρία Κωνσταντάκη και η Ευγενία Σαμαρά «μεταμορφώνονται» σε Μούσχουρη, Μπουλά, Γιαννούλη και Βαζαίο, Τρύπες και Παόλα. Όλα αυτά σε ένα απολαυστικό καραόκε στο αυτοκίνητο.

Έχουμε δει το carpool karaoke του James Corden και το έχουμε απολάυσει ιδιαίτερα. Παρέλαση διασήμων και ένας άκρως χαρισματικός James Corden.

Το carαόκε όμως της Νάντιας Μπουλε, της Μαρίας Κωνσταντάκη και της Ευγενίας Σαμαρά είναι κάτι διαφορετικό.

Οι τρεις κοπέλες, με μία γερή δόση χιούμορ, μεταμορφώνονται κυριολεκτικά στους τραγουδιστές που «παίζει το ράδιο» του αυτοκινήτου.

Στιγμιαία γίνονται απο ροκ συγκρότημα, λαϊκοί τύποι που τη «βρίσκουν» με Βαζαίο και Γιαννούλη.

Η Πάολα φαίνεται να τις «κερδίζει» όμως. Το ενδυματολογικό είναι άκρως πετυχημένο και η κινησιολογία καλά μελετημένη.

Με τη βοήθεια των συνεργατών, που αναγράφονται στη περιγραφή του people.gr στο YouTube, η Νάντια Μπουλέ και οι υπόλοιπες συμμετέχουσες «φουσκώνουν», βάφονται και δημιουργούν πανικό μέσα στο αυτοκίνητο.

Αν και η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται να είναι η πιο εκνευρισμένη εκδοχή της Νανάς Μούσχουρη, το video απ’ την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένα μικρό «διαμαντάκι» του ελληνικού YouTube.

Δεν είναι τυχαίο που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται viral.

Μάλιστα – γιατί να το κρύψουμε άλλωστε – μας εντυπωσιάζει η εκφραστικότητα των κοριτσιών και η πολύ καλή προετοιμασία που έχουν κάνει για ένα video που διαρκεί κάτι λιγότερο απο 2 λεπτά. Ίσως, τελικά, το καραόκε στο αυτοκίνητο να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε.

Άλλωστε τα κορίτσια επιστράτευσαν ένα ολόκληρο βεστιάριο.

Απολαύστε το ξεκαρδιστικό video

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα ήταν η μουσική χωρίς μουσική | Video