Για ακόμα μια φορά βρήκε τον τρόπο να μας εντυπωσιάσει ο ηθοποιός! Μπορείς να κλείσεις ραντεβού με τον Keanu Reeves και να τα πείτε οι δυο σας διαδικτυακά. Και ναι, μπορείς κι εσύ να διεκδικήσεις αυτό το ραντεβού μαζί του.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό πως προσπαθεί να βρίσκει συνεχώς τρόπους για να βοηθήσει φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, μας κάνει μια έκπληξη! Αποφάσισε να δημοκραττήσει ένα ραντεβού μαζί του προκειμένου να βοηθήσει καρκινοπαθή παιδιά.

Τι πρέπει να κάνεις για να κλείσεις ραντεβού με τον Keanu Reeves;

Αρχικά να σου πούμε λίγα παραπάνω πράγματα γι’ αυτό το περίφημο ραντεβού!

Το ραντεβού με τον ηθοποιό θα είναι διάρκειας 15 λεπτών και θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Zoom, η οποία είδε τους χρήστες της ξαφνικά να αυξάνονται μέσα στην καραντίνα.

Το ραντεβού γίνεται για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα απ’ την δημοκρασία θα πάνε στη φιλανθρωπική οργάνωση Camp Rainbow Gold, για να βοηθήσει στην εμψύχωση και ψυχαγωγία των καρκινοπαθών παιδιών.

«Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Τον ξέρεις. Τον αγαπάς. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο και τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κλήση Zoom μαζί του από το σπίτι! Ετοίμασε τις ερωτήσεις σου και πέρασε 15 λεπτά με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό Keanu Reeves», αναφέρει το κείμενο με το οποίο γνωστοποιείται η διαδικασία.

The Camp Rainbow Gold online auction is now open!…

Gepostet von Camp Rainbow Gold, Inc. am Montag, 15. Juni 2020

Η δημοπρασία λήγει στις 22 Ιουνίου και προς το παρόν η κορυφαία προσφορά είναι 16.400 δολάρια… Το νούμερο συνεχώς αυξάνεται και δεν ξέρουμε πού θα φτάσει!

Συγγνώμη Keanu Reeves, αλλά μάλλον θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή!

Δες ακόμα:

Ο Keanu Reeves και η μοναδική έκπληξη σε μια οικογένεια!

Photo: Getty Images