Μπεκατώρου: «Προσπαθώ έξι χρόνια να κάνω παιδί»

LIKE US ON FACEBOOK

Για την προσπάθεια της να κάνει παιδί εδώ και έξι χρόνια, για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο υιοθεσίας αλλά και την απώλεια του πατέρας της μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου. Διάβασε τη συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου στο Down Town.

Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου είχε συγκλονιστικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, θέματα για τα οποία μιλά για πρώτη φορά η παρουσιάστρια, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στα «Καρντάσιανς» μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου έγινε στο Down Town.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου. Η αρρώστια του κράτησε δυο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει έξι μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ», ανέφερε η Μπεκατώρου.

Όπως είπε η ίδια, ο μπαμπάς της ήταν ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτό και το χειρότερο είπε πως ήταν ότι δεν θα μπορούσε να πει ξανά τη λέξη “μπαμπάς”.

«Προσπαθώ έξι χρόνια να κάνω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως εδώ και έξι χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. Και φυσικά την έχει πάρει από κάτω, ενώ μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο δίπλα σου.

Φυσικά και υπήρξε περίοδος που με πήρε από κάτω. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο σύντροφος που έχεις. Το έχω πει και σε μια φίλη μου. Τι προτιμάς να έχεις; Ένα παιδί ή έναν καλό σύντροφο; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που το ζευγάρι απομακρύνεται

Η παρουσιάστρια μίλησε για μια δύσκολη διαδικασία, καθώς η γυναίκα παίρνει τα φάρμακά της, οι ορμόνες δημιουργούν νεύρα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο άντρας σου πρέπει να μπορεί να το αντέξει όλο αυτό. «Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις, μπορεί να παχαίνεις, μπορεί να νιώθεις δυσφορία, μπορεί να πεινάς, να αηδιάζεις, μπορεί όλα αυτά να σου συμβαίνουν ταυτόχρονα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τώρα πλέον, δεν κάνει τίποτα θέλει απλώς να ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα της μετά από 6 χρόνια.

Αναφορικά με το αν έχει σκεφτεί την υιοθεσία, δήλωσε πως «δεν το έχω σκεφτεί, γιατί ακόμα πιστεύω πως μπορώ να κάνω παιδί. Είναι κάτι που δεν έχει περάσει από το μυαλό μου ακόμα. Δεν είναι και εύκολο πράγμα η υιοθεσία. Είναι και δύσκολη η διαδικασία και γενναία η απόφαση».

View this post on Instagram

Πόσο sexy μπορείς να γίνεις Μαρία Μπεκατώρου; ? «Δεν μπορώ να γίνω άλλος άνθρωπος στα 44. Για τα Μέσα μπορεί η ζωή μου να είναι πληκτική. Έχω όμως ενδιαφέρον για τον άντρα μου και τους φίλους μου». Συνέντευξη @tasosbbc DownTown, το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις! Κάθε Τετάρτη στα περίπτερα. #DownTown #Magazine #cover #Greece #downtownmaggr

A post shared by DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) on

Για τη συμμετοχή της στα «Καρντάσιανς»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για πρώτη φορά και για τη συμμετοχή της στα «Καρντάσιανς» μαζί με τον Γρηγόρης Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Εγώ πέρασα πολύ ωραία στα “Καρντάσιανς”. Αυτή η εικόνα που βγήκε δεν έχει σχέση με αυτό που ζούσα εγώ. Θα σου απαντήσω τελείως ειλικρινά. Στα “Καρντάσιανς” στην αρχή πιέστηκα πολύ γιατί μπήκα στα βαθιά με έναν παρουσιαστή – οδοστρωτήρα, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο εκτιμούσα και θαύμαζα πολύ. Μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο ένιωθα ότι δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω και πως να το χειριστώ. Από το Τηλεάστυ βρέθηκε στο prime time του ΑΝΤ1. Ήταν δική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ από την εκπομπή

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η κουμπάρα στον γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ:

Οι επίσημες φωτογραφίες απ’ τον γάμο Ρέμου- Μπόσνιακ! Όλες εδώ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved