Ο Νίκος Μουτσινάς το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτει πτυχές της ζωής του και των καταστάσεων που έχει περάσει που είναι άγνωστες στο κοινό… Πρόσφατα μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον θάνατο της μητέρας του ενώ σε συνέντευξή του στο TV Έθνος μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη.

Τώρα, μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram account του, ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για τα κιλά που έχασε, ποστάροντας μια φωτογραφία του από πέρυσι το Καλοκαίρι, τότε που ζύγιζε 103 κιλά.

Ο παρουσιαστής στο μακροσκελές του κείμενο μιλάει για το πώς ένιωθε ο ίδιος σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση και δηλώνει πως για πολλά χρόνια δεν αγαπούσε τον εαυτό του και τον τιμωρούσε.

Παράλληλα, αναφέρεται στη μεγάλη σημασία της υγείας, τονίζοντας κάτι πολύ σημαντικό: «Αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγιής τότε ποιος; Αν εσύ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος;».

Ο Νίκος Μουτσινάς απορρίπτει όλες τις δίαιτες εξπρές που έκανε όλα αυτά τα χρόνια βλάπτοντας τον οργανισμό του και λέει πως μόνο με σωστή διατροφή, υπομονή, επιμονή και πείσμα μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο μας!

Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα απ’ τον παρουσιαστή που μας παρακινεί να αγαπάμε τον εαυτό μας, να θέλουμε το καλύτερο για εμάς, να βάζουμε πάνω απ’ όλα την υγεία μας και να μας προσέχουμε!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά:

«Αυτή η φωτογραφία είναι από το περσινό καλοκαίρι. Βλέπεις τη διαφορά ε; Μια μερα ανέβηκα στη ζυγαρια λοιπον και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταραχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα πόσο τιμωρούσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα, δεν με αγαπούσα.

Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα. Αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη για να επιβεβαιώσουμε την ελλειμματικότητά μας. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω και πώς μπορώ να φτάσω στα κιλά που θέλω!

Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πως ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου.

Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω, να κάνω το χρέος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή.

Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά,αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο! Όχι για τους άλλους , αλλά για μένα, αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγιής τότε ποιος.

Αν εσύ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος;
Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσυ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος ❤️».

Διάβασε ακόμα:

Η συνέντευξη του Μουτσινά για την κατάθλιψη και το NLP