Κάθε συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά είναι ενδιαφέρουσα καθώς ο παρουσιαστής λέει την άποψή του ενώ δεν φοβάται να μιλήσει και για πιο προσωπικά θέματα.

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στο περιοδικό HELLO!, ο παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς όπως είπε νιώθει έτοιμος να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Ο παρουσιαστής της πολύ επιτυχημένης εκπομπής του ΣΚΑΪ για πρώτη φορά μίλησε γι’ αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα και παραδέχτηκε δημόσια πως θέλει να υιοθετήσει παιδί, νιώθει έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνει.

Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δεν θέλω να είναι ανάγκη αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί

Ωστόσο, μίλησε και για τις δυσκολίες που υπάρχουν για να κάνει κάτι τέτοιο ειδικά όταν μιλάμε για μια μονογονεϊκή οικογένεια.

«Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσο μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Πάντως, φήμες θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή ενώ το “αινιγματικό” post για τη σχέση του το καλοκαίρι τις είχε φουντώσει περαιτέρω.

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», είχε γράψει ο ίδιος στο Instagram του με τους περισσότερους να μένουν στη λέξη «σύντροφος» καθώς ο Νίκος Μουτσινάς σπάνια κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή.

Όλες οι φορές που ο Μουτσινάς παρίστανε τον influencer και κλάψαμε!

Όπως κι αν έχει εμείς του ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Μουτσινάς στο Dot.: «Ένα χρόνο έζησα σε πένθος»