Ας μιλήσουμε λιγάκι για την αδερφή της Penelope Cruz… Η Monica Cruz είναι η γυναίκα που πρέπει να γνωρίσεις, αν δεν την ξέρεις ήδη. 

Υπάρχουν αδέρφια που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κι άλλα που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Και μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε πως στην προκειμένη περίπτωση, η αδερφή της Penelope Cruz είναι ολόιδια με την ηθοποιό. Ολόιδια.

Ίδια χείλη, ίδιο βλέμμα, ίδιο ύψος, ίδια μαλλιά. Όλα ίδια κι απαράλλαχτα. Είναι σαν αντίγραφο, φωτοτυπία, copy paste… Και πριν μας πεις υπερβολικές δες τις φωτογραφίες:

Μπορείς να εντοπίσεις τις διαφορές; Γιατί εμείς όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε.

Και να σημειώσουμε μάλιστα, πως οι δύο αδερφές έχουν μόλις 3 χρόνια διαφορά!

Ας μάθουμε, όμως, λίγο καλύτερα την αδερφή της Penelope Cruz

Η Monica Cruz είναι 42 ετών με καταγωγή από την Ισπανία. Είναι και αυτή ηθοποιός, όπως η αδερφή της, χορεύτρια και σχεδιάστρια μόδας.

Την έχουμε δει σε ταινίες όπως το The Inquiry (2006), Last Hour (2008), Jerry Cotton (2010) και Iron Cross (2011). Πολύ περισσότερο ήταν εκείνη που ντούμπλαρε την αδερφή της στους Πειρατές της Καραϊβικής, καθώς η Penelope ήταν τότε έγκυος!

Οι δύο αδερφές έχουν εργαστεί από κοινού στο χώρο της μόδας και διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις.

Η Monica Cruz έχει εμφανιστεί σε διάφορα διεθνή πρωτοσέλιδα περιοδικών μόδας, μεταξύ των οποίων το Cosmopolitan και Vanidades του Μεξικού. Το Elle της Ισπανίας, Mujerhoy, Women’s Health, Glamour. Έχει επίσης, εμφανιστεί σε διαφημίσεις για τη Betsson, την Nescafe, τη Gabriella Vivaldi, την TechnoMarine.

Η Monica Cruz έχει μια κόρη, την Antonella Cruz Sánchez,  την οποία απέκτησε στις 14 Μαΐου 2013. Την κόρη της την απέκτησε μέσω τεχνητής γονιμοποίησης και δεν έχει νόμιμο πατέρα.

Η Cruz αγαπά το φλαμίνγκο ενώ αναφέρει πως ο χορός είναι το πρώτο της πάθος, «διδάσκει μια υπέροχη πειθαρχία και αυτή η πειθαρχία παραμένει μαζί σου,. Με την αδερφή μου μιλάμε συνεχώς για το πόσο μας βοήθησε ο χορός», αναφέρει η ίδια.

Το ταλέντο της, η ομορφιάς της, το sexyness και όλη η θηλυκότητα που βγάζει… μάλλον είναι κληρονομικά!

Διαβάστε επίσης:

Celebrities που είναι συγγενείς και δεν το γνωρίζαμε!

Photo: imdb.com