Όλοι περιμένουν το φινάλε του House of Cards και την έναρξη της τελευταίας σεζόν για να δουν πώς θα εξελιχθεί η σειρά μετά την αποχώρηση του Kevin Spacey.

Στέλεχος του Netflix αποκάλυψε μια μικρή λεπτομέρεια για το τέλος του House of Cards. Το στέλεχος του Netflix δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες απλά μας είπε πως δεν θα μείνουμε παραπονεμένοι απ’ το τέλος του House of Cards.

Σύμφωνα με το στέλεχος της διαδικτυακής υπηρεσίας Netflix, η σειρά «House of cards» θα έχει «ταιριαστό τέλος» μετά την απόλυση του πρωταγωνιστή της Kevin Spacey.

Συγκεκριμένα, η Cindy Holland, αντιπρόεδρος του τμήματος πρωτότυπων σειρών στο Netflix, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σειρά και θα έχει ένα ταιριαστό τέλος».

Τον Νοέμβριο του 2017, το Netflix ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Kevin Spacey καθώς πάνω από 20 άντρες τον κατηγόρησαν δημόσια για σεξουαλική παρενόχληση. Ο Αμερικανός ηθοποιός δεν έχει σχολιάσει καμία καταγγελία και η μόνη δήλωση που έχει κάνει είναι η συγγνώμη που ζήτησε απ’ τον πρώτο που τον κατήγγειλε.

Δείτε εδώ το πρώτο trailer της τελευταίας σεζόν House of Cards χωρίς τον Kevin Spacey. Το trailer είναι ελάχιστων δευτερολέπτων και ουσιαστικά μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε. Βλέπουμε ένα γρήγορο tour στα γραφεία του Λευκού Οίκου και στη συνέχεια φτάνουμε έξω απ’ το Οβάλ Γραφείο.

Η τελευταία σεζόν του House of Cards αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα:

Το σύντομο και λιτό σχόλιο της Robin Wright για τον Kevin Spacey