Το trailer του Master Chef για τον τέταρτο κύκλο είναι έξυπνο, με χιούμορ και έχει ως πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας κριτές! Και φυσικά, μας κάνει να ανυπομονούμε για την τέταρτη σεζόν.

Το trailer του Master Chef για τον τέταρτο κύκλο μόλις κυκλοφόρησε και θα σε κάνει να γελάσεις και να περιμένεις με ανυπομονησία να ξεκινήσει η τέταρτη σεζόν.

Όπως βλέπουμε στο video, η γνωστή τριάδα Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, θέλοντας να φάνε “βρώμικο”, ένα περιποιημένο “βρώμικο” βρέθηκαν σε μια καντίνα.

Ο άνθρωπος που δουλεύει στην καντίνα και θέλησε να τους εξυπηρετήσει δεν είχε δει τον… Κουτσόπουλο λόγω ύψους! Και η ατάκα “ωπ, δεν σε είδα” κάτι μας λέει πως θα μας “στοιχειώσει”! Οι κριτές παρήγγειλαν τέσσερα σαντουτσάκια και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που λέμε “βρώμικο” από καντίνα.

Ήταν περισσότερο γκουρμέ σαντουιτσάκια, τα οποία οι chefs στην κουζίνα εργάστηκαν πυρετωδώς για να φτιάξουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Και ποιοι ήταν αυτοί οι chefs που είδαμε στο trailer; Παλιοί παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής, μεταξύ άλλων, ο Σελίμ,η Ασημίνα, η Σπυριδούλα, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Λάμπρος Βακιάρος και άλλοι.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό ενώ η επίσημη ημερομηνία για την έναρξη της τέταρτης σεζόν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε κυκλοφορήσει και το teaser το οποίο ήταν επίσης, πολύ αστείο και κάτι μας λέει πως και η τέταρτη σεζόν θα είναι εξίσου επιτυχημένη.

Άλλωστε οι τρεις κριτές έχουν “δέσει” τόσο πολύ…. όπως δένει η σάλτσα με τα μακαρόνια… Το χιούμορ και η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβονται κι εμείς απολαμβάνουμε να τους βλέπουμε στις οθόνες μας και περιμένουμε την επόμενη ατάκα τους.

Το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί η ημερομηνία και να συντονιστούμε!

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η αμοιβή των κριτών του MasterChef!