Το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από τον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model με το GNTM στο Twitter να σαρώνει, όντας στα trends σε πολύ λίγη ώρα. 

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας και είδαμε ότι το επίπεδο είναι υψηλό. Άνδρες και γυναίκες με αυτοπεποίθηση πέρασαν μπροστά απ’ την κριτική επιτροπή και διεκδίκησαν μια θέση στο bootcamp.

Αυτά ξέραμε από πριν ότι θα συμβούν πάνω κάτω, όμως αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το Twitter θα τρελαθεί με το GNTM 3. Το ριάλιτι ξεκίνησε με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν το παραμικρό. Έγινε μέσα σε πολύ λίγη ώρα το φλέγον ζήτημα στο διαδίκτυο με τις αναρτήσεις με το hashtag #gntmgr να είναι στα πιο δημοφιλή το βράδυ της Δευτέρας, κυρίως τη στιγμή που προβαλλόταν η πρεμιέρα του νέου κύκλου.

Παραλήρημα με το GNTM στο Twitter

Το κεντρικό θέμα του πρώτου επεισοδίου του GNTM στο Twitter ήταν ένας συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος προβλήθηκε πολύ λίγο, για την ακρίβεια λιγότερο κι από ένα λεπτό, όμως τράβηξε τα βλέμματα. Οι χρήστες του ιστοτόπου άρχισαν να τον συγκρίνουν με άλλους διασήμους και μη με τα tweets να αυξάνονται.

Είναι εμφανές το γεγονός ότι οι τουιτεράδες επικεντρώθηκαν στα μαλλιά του υποψηφίου.

Βέβαια, τα βλέμματα τράβηξε και ο Κωνσταντίνος με τον voguing χορό του.

Ωστόσο, πριν καν δούμε τη συνέχεια των auditions οι χρήστες του Twitter φαίνεται πως έχουν βγάλει ήδη νικητή, ο οποίος έχει γίνει viral, βλέποντας μόνο το trailer του δεύτερου επεισοδίου.

Πρόκειται για τον Ηρακλή, ή αλλιώς Hercules Tsuzinov. Κατάγεται από τη Ρωσία, με αφρικανικές ρίζες.

Ο Hercules Tsuzinov είναι επαγγελματίας μοντέλο με πολλές δουλειές στο βιογραφικό του.

https://twitter.com/loserpaywoman/status/1303067100496498688

Τελικά θα είναι αυτός ο νικητής;

Δες ακόμα όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα:

Πρώτες οντισιόν GNTM Boys & Girls! Ποιοι πέρασαν και ποιος πήρε την wild card;