Μήπως αυτή η κίνηση πρόδωσε την αποχώρηση της Μενεγάκη απ’ τον Alpha;

LIKE US ON FACEBOOK

Κι ενώ όλοι συζητάνε για το τι θα γίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, έγινε μια κίνηση που μάλλον πρόδωσε την αποχώρηση της Μενεγάκη απ’ τον Alpha.

Ποια κίνηση ίσως σημαίνει την αποχώρηση της Μενεγάκη απ’ τον Alpha;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια δεν έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας του Alpha το βράδυ της Πέμπτης, ενώ όλοι σχεδόν οι συνεργάτες της ήταν εκεί.

Εκεί δεν ήταν επίσης και η Ελένη Γελαλή, η στενότερη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη και επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια της εκπομπής της.

Ποια θα πάρει τη θέση της Μενεγάκη;

Εάν επιβεβαιωθεί η αποχώρηση της Μενεγάκη απ’ τον Alpha, είναι πολλά τα σενάρια για την αντικατάστασή της.

Σύμφωνα με το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο Alpha έκανε πρόταση στη Ναταλία Γερμανού ώστε να μεταφερθεί το «Καλύτερα Δε Γίνεται» στο καθημερινό πρόγραμμα, όμως, η ίδια φαίνεται να αρνήθηκε.

Θυμίζουμε επίσης ότι η Ναταλία Γερμανού έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως δεν της αρέσει η καθημερινή τηλεοπτική παρουσία.

Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ελεονώρα Μελέτη, που για δεύτερη φορά στην καριέρα της καλείται να καλύψει το κενό της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι θα ενεργοποιήσει τον αρχικό σχεδιασμό που υπάρχει και στο συμβόλαιο της για καθημερινή εκπομπή.

Τονίζεται πως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό για την Ελένη Μενεγάκη και δεν φαίνεται πως αυτό θα γίνει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Δες ακόμα:

Τέλος η Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση ( ; )

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved