Το “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” πάει για 8η σεζόν και μάλιστα προστίθενται νέα ζευγάρια στη σειρά!

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha κάνει ένα νέο ρεκόρ, αφού πήρε το “πράσινο φως” για να συνεχιστεί και του χρόνου.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες της Real Life, την επόμενη τηλεοπτική περίοδο οι άνθρωποι του σταθμού πρόκειται να ανανεώσουν την κωμική σειρά.

Στον 8ο κύκλο της «Μουρμούρας» θα μπουν, λοιπόν, και νέα ζευγάρια, δίπλα στα ήδη γνωστά και αγαπημένα.

Εξάλλου, έχουμε δει πολλές προσθήκες στη σειρά όλα αυτά τα χρόνια, με ορισμένες προσθήκες να αγαπήθηκαν κι απ’ το κοινό, κι άλλες αντικαταστάθηκαν γρήγορα από άλλα ζευγάρια.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Θυμήσου τα υπάρχοντα ζευγάρια:

Μηνάς και Βούλα

Έπαθε πολλά αυτή τη χρονιά ο αξιαγάπητος Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) από την τρελο-Βουλίτσα του (Ελένη Κοκκίδου). Αλλά, εδώ που τα λέμε, τα τραβάει ο οργανισμός του!

Ηλίας και Καίτη

Μεγάλες ανατροπές μας επιφύλασσε και ο αγαπημένος μας Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Η σεζόν τον είχε βρει μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε. Όμως, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) μπήκε δυναμικά στη ζωή του και έφερε τα πάνω κάτω στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα!

Ξένια και Μπάμπης

Οι απολαυστικοί καρντάσηδες, Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) και η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου), εξακολουθούν να μας κρατούν συντροφιά από την Θεσσαλονίκη, που, ευτυχώς, είναι ένα βήμα από την αγαπημένη τους Χαλκιδική, γιατί όπως λέει και ο Μπάμπης «σαν την Χαλκιδική δεν έχει».

Άγγελος και Βέλη

Ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου), οι δύο μικρότεροι ήρωες της παρέας, που μας κέρδισαν με τη φρεσκάδα τους, συνεχίζουν να μας χαρίζουν στιγμές γέλιου!