Αυτή η φιλία μας έχει απασχολήσει πολύ, αλλά τελικά τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους;

Μικαέλα- Εύη έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των ΚουΚου» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στις μεταξύ τους σχέσεις… Τουλάχιστον η Μικαέλα!

Η Μικαέλα στις δηλώσεις της αποκάλυψε τα σχόλια που της έχει κάνει κατά καιρούς η Εύη, τα οποία δεν μπορούμε να πούμε πως είναι και πολύ… κολακευτικά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε η Μικαέλα, η Εύη πολλές της έχει κάνει αρνητικά σχόλια ενώ αποκάλυψε πως της έχει πει ότι δεν θα μπορούσε να είναι η νικήτρια καθώς έχει βγει Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη:

Δεν θα με ενοχλούσε κάποιο αρνητικό σχόλιο από την Εύη. Έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Μου έχει πει πολλές φορές ότι δεν τα έχω πάει καλά, μου έχει πει ότι δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ η νικήτρια, θεωρεί ότι επειδή έχω βγει Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη ότι δεν θα κερδίσω και αυτόν τον διαγωνισμό. Έλεγε στη Μέγκι ότι πιστεύει ότι θα μπει στην πεντάδα, ίσως και στην τριάδα, για μένα με ανέφερε ως πεντάδα, αλλά δεν το είπε και με πολύ σιγουριά

Απ’ την πλευρά της, η Εύη μίλησε για τα τρία κορίτσια που επέστρεψαν στο σπίτι του GNTM, αλλά και για το πώς ψήφισε εκείνη, λέγοντας για ακόμα μια φορά ότι ψήφισε με «διπλωματικό» τρόπο.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της υποστήριξε πως πολλά κορίτσια θα φοβόντουσαν την επανένωση της τριάδας – φωτιά αν τελικά η Μέγκι έμπαινε ξανά στο παιχνίδι.

Για τη δική της εικόνα, η Εύη είπε πως χαίρεται καθώς έστω και στο τέλος έβγαλε μία άλλη εικόνα προς τον κόσμο, προς τα έξω… «Η αλήθεια είναι πως στην αρχή η εικόνα μου προς τον κόσμο ήταν πολύ περίεργη και το ξέρω… Θέλω να κάνω τα πάντα για να αλλάξει αυτό», πρόσθεσε ενώ κληθείσα ν’ απαντήσει στο ποιος έφταιγε γι’ αυτή την εικόνα, σχολίασε:

Δεν ρίχνω το φταίξιμο στη Μικαέλα, ούτε στη Μέγκι για την εικόνα μου που βγήκε προς τα έξω. Είμαστε τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, δεν είμαστε παιδιά… Δεν παρασύρει η μία την άλλη… Μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα και βγούμε πραγματικά έξω και δουλέψουμε θα μπορώ να σας πω πολλά πράγματα

Δες κι αυτό:

Η Μέγκι παραδέχεται πως το κλάμα στην αποχώρησή της ήταν ψεύτικο! (Video)