Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Kate Hudson στο περιοδικό Harpers Bazzar, διαφημίζει την χώρα μας και περιγράφει τι σημαίνει για εκείνη μια τέλεια μέρα στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι το αγαπημένο μου μέρος για διακοπές. Πραγματικά νιώθω λες και είμαι σπίτι μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Kate Hudson, ενώ πρόσθεσε:

Δεν έχω ένα αγαπημένο ελληνικό νησί, όλα είναι καταπληκτικά. Λατρεύω το φαγητό, τους ανθρώπους, το χρώμα του νερού.

Μια τέλεια μέρα στην Ελλάδα, ξεκινάει για την πανέμορφη ηθοποιό, που σύντομα ετοιμάζεται να γίνει μανούλα, στις 7:30 το πρωί και τελειώνει με νωρίς ύπνο στις 21.30 το βράδυ.

Η Kate ξυπνάει στις 7:30 με τον ήχο των παιδιών της να τρέχουν γύρω, φτιάχνει ένα διπλό espresso και περπατάει μέχρι τη θάλασσα, όπου κάνει μια βουτιά.

Στις 8.30 επιστρέφει σ΄ένα από αυτά τα πανέμορφα λευκά σπίτια, όπως λέει η ίδια, φτιάχνει πρωινό και διαβάζει τις ειδήσεις από τους The New York Times, The Wall Street Journal, the Los Angeles Times, και The Washington Post.

Πηγαίνει για πεζοπορία με τον σύντροφό της, κάνει pilates και στη συνέχεια απολαμβάνει τον μουσακά σε μία από τις ταβέρνες εκεί κοντά.

Μια τέλεια μέρα στην Ελλάδα και τα νησιά της φυσικό είναι να κλείνει παρέα με λίγους φίλους, απολαμβάνοντας το μαγικό ηλιοβασίλεμα, λίγα κοκτέιλ, ή ακόμη και κάποιο ελληνικό πανηγύρι.

Σημειώνεται ότι η Kate Hudson, έχει ανεβάσει πολλές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από ελληνικά νησιά, ενώ επισκέπτεται την χώρα μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

Έκπληξη! Η Kate Hudson είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο | Video

Photo: Crème de la Mer