Μια ομαδική δοκιμασία του MasterChef αλά γαλλικά που ενθουσίασε τους παίκτες!

LIKE US ON FACEBOOK

Η τελική δεκάδα ταξίδεψε για τη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef στη Γαλλία, που δυσκόλεψε τους παίκτες. Τελικά, ο Ζαχίρ δεν συμμετείχε και αντικαταστάθηκε από τον Χαράλαμπο, ενώ οι εντάσεις δεν έλειψαν.

Οι παίκτες αντιμετώπισαν μια διαφορετική και διασκεδαστική, για μερικούς, ομαδική δοκιμασία του MasterChef στη Γαλλία. Πολλοί δεν είχαν ξαναεπισκεφτεί τη χώρα της γαστρονομίας, ενώ άλλοι, όπως ο Παντελής, μετράνε χρόνια εκεί. Αυτό που ανέβασε το επίπεδο της δοκιμασίας ήταν ο καλεσμένος Chef Jacques Decoret, βραβευμένος με αστέρι Michelin, που στην όπερα της πόλης Vichy, έκρινε τα πιάτα των δύο ομάδων.

Οι μαθητευόμενοι σεφ του παιχνιδιού μαζί με τους αγαπημένους μας κριτές ταξίδεψαν μέχρι τη Γαλλία και στην πόλη Vichy, και πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν μια από τις ιαματικές πηγές της. Μια έκπληξη, ήταν ότι ρίχτηκαν στην αγορά για να ψωνίσουν τα υλικά της επιλογής τους, μιας και τα degustation μενού, έπρεπε να αποτελούνται από τοπικά προϊόντα.

Το αβαντάζ είχε ο Παντελής που γνώριζε γαλλικά και μπόρεσε να συνεννοηθεί, ενώ η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε να επικοινωνήσει, με τα όσα αγγλικά καταλάβαιναν οι Γάλλοι πωλητές. Τελικά, και οι δύο ομάδες κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας την διασκεδαστική, αλλά και δύσκολη αποστολή. Να σημειώσουμε ότι η μπλε ομάδα φορούσε κλασικά ψηλά καπέλα των σεφ και είχε εγκλιματιστεί πλήρως, παρόλο που έμοιαζαν με μικρά στρουμφάκια στα μάτια του Κουτσόπουλου.

Μετά τα ψώνια, ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος, όπου κλήθηκαν να ετοιμάσουν τα 5 πιάτα, που ζήτησαν οι κριτές. Οι παίκτες έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, αν και κάποιοι, όπως η Σπυριδούλα, δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοi από την απόδοση των συμπαικτών τους. Για άλλη μια φορά τα έβαλε με την Εύα, και δεν δίστασε να δηλώσει στη κάμερα ότι λείπουν καλύτεροι παίκτες που έπρεπε να είναι στην θέση της.

Τελικά το μαχαμούντρα δεν έπιασε και η γκρίνια δεν της βγήκε σε καλό, αφού το πιάτο της, αν και ρίσκαρε , δεν πέτυχε. Σε γενικές γραμμές, όμως, τα πιάτα τους ήταν υψηλού επιπέδου. Αν και η Σπυριδούλα ήθελε να εντυπωσιάσει, την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Παντελής με τα γαλλικά του, που όπως φάνηκε ο Γάλλος σεφ τον συμπάθησε.

Αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας, αφού δεν μπορούμε να κρίνουμε ακριβώς από τα λεγόμενα των κριτών, μιας και ο Γάλλος σεφ ήταν πολύ απαιτητικός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται κόντρες και τσακωμοί, για το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, σε περίπτωση αποτυχίας.

Δες και αυτό:

Μια απρόσμενη αποχώρηση από το MasterChef, τα μαθήματα μαχαμούντρα και το πρόβλημα με τον Ζαχίρ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved