Μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά έκανε η Blake Lively και μπορούμε να πούμε ότι την εγκρίνουμε, ακόμη κι εάν κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη μας.

Ποια είναι, όμως, η μικρή αλλαγή στα μαλλιά που έκανε η Blake Lively; Όχι δεν έβαψε ξαφνικά τα μαλλιά της μαύρα ούτε τα έκοψε πολύ κοντά, απλά επέλεξε πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού.

Σε λίγο καιρό θα αποχαιρετήσουμε το Καλοκαίρι και η Blake Lively είπε να κάνει από τώρα μια μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της και στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της, που όλοι έχουμε συνηθίσει.

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να αφήσει πιο σκούρες τις άκρες και τη ρίζα των μαλλιών της, κάτι το οποίο έδενε υπέροχα με τη μαυρισμένη της επιδερμίδα. Αν είσαι ξανθιά και ψάχνεις μια ανανέωση, σκέψου αυτή πολύ σοβαρά.

My baby. She looks so good omg. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively ✨ (@blakelivelyjames) στις

Την ίδια στιγμή, έντονα σχολιάστηκε η συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή της ηθοποιού, καθώς στη φωτογραφία φαίνεται να φοράει μέσα στην καρδιά του Καλοκαιριού όχι ένα αλλά δύο βελούδινα σακάκια.

Για την ακρίβεια η Lively φορούσε ένα μπλε βελούδινο κοστούμι, ενώ πάνω από το σακάκι φορούσε ένα ακόμη σε βυσσινί χρώμα. Το σύνολο συνόδευαν μια δερμάτινη τσάντα σε μπλε χρώμα και nude γόβες Louboutin. Μέσα από τα σακάκια δεν φορούσε τίποτα άλλο, όποτε μπορεί τελικά να μη ζεσταινόταν και τόσο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι κόρες των Blake Lively και Ryan Reynolds είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε! | Photos

Photo: AP