Μια δύσκολη μάχη έδωσαν στο επεισόδιο του Σαββάτου ο Χρήστος και ο Χαράλαμπος. Πέραν απ’ το γεγονός ότι το πιάτο που κλήθηκαν να φτιάξουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν αρκετά δύσκολο και ο χρόνος περιορισμένος, πρόκειται για δύο πολύ καλούς φίλους στον διαγωνισμό μαγειρικής, οι οποίοι κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον.

Και τελικά, ποιος αποχώρησε απ’ το MasterChef; “Και οι δύο κάνατε ένα πολύ δύσκολο πιάτο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες”, είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος λίγο αργοτερα ανακοίνωσε ποιος αποχώρησε απ’ το  MasterChef.

O Χαράλαμπος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τελικά απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής καθώς συγκέντρωσε χαμηλότερη βαθμολογία απ’ τον Χρήστο.

Σημειώνεται πως ο Χαράλαμπος δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει το πιάτο του μέσα στον χρόνο που είχε δοθεί στους παίκτες, με αποτέλεσμα να του λείπουν ορισμένα μυρωδικά, τα οποία διακοσμούσαν το πιάτο που κλήθηκε ν’ αντιγράψει.

Ο Χρήστος κέρδισε την παραμονή του στο παιχνίδι, ωστόσο, όπως σχολίασε και ο ίδιος, δεν το εξέλαβε ως μια νίκη καθώς αποχώρησε ένας πολύ καλός του φίλος.

Θυμίζουμε ότι μια μέρα νωρίτερα, είδαμε ακόμα μια αποχώρηση απ’ το MasterChef. Η Μάγκυ αποχώρησε οικειοθελώς απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής καθώς το παιδί της αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται.