Μια απαιτητική ομαδική διαδικασία του MasterChef: Τα spoilers για την ηττημένη ομάδα

LIKE US ON FACEBOOK

Μια ζόρικη ομαδική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του MasterChef, οι οποίοι είχαν να αντιμετωπίσουν αυτή την φορά έναν λόχο από… αεροσυνοδούς. Η δοκιμασία έλαβε χώρα στην τεχνική βάση της Aegean και της Olympic Air και οι παίκτες είχαν ως αποστολή να ικανοποιήσουν τα πεινασμένα πληρώματα καμπίνας.

Ήταν μια από τις δυσκολότερες εξωτερικές διαδικασίες, ίσως και η πιο απαιτητική ομαδική διαδικασία του MasterChef, δεδομένου ότι έπρεπε να δημιουργήσουν 3 διαφορετικά μενού, ένα εκ των οποίων έπρεπε να είναι vegan. Οι παίκτες έχουν μειωθεί, όπως και ο χρόνος που τους διατέθηκε, κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Να σημειώσουμε την επική είσοδο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, που ξεπρόβαλε από το αεροπλάνο, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν επέστρεψε χειρουργημένος από το Χέρφιλντ στις 22 Οκτωβρίου του 1988. Αφού χαιρέτησε τους παίκτες, γύρισε προς τα πίσω και κάλεσε τους δύο συναδέλφους του με το ίδιο νεύμα, που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε καλέσει στο πλευρό του τη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας στα μάτια όλων τη σχέση τους. Ήταν μια στιγμή γέλιου, πριν βγουν… τα μαχαίρια!

Οι αρχηγοί Άλκηστις και Ζαχίρ, αρχικά δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες των κριτών με τα μενού τους, αφού χαρακτηρίστηκαν ως όχι και τόσο δημιουργικά. Έτσι, τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία για να τα κάνουν λίγο πιο δημιουργικά, και βέβαια δεν έλειψαν οι μπηχτές ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Η Άλκηστις, πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως κανένας δεν της έδινε σημασία, ότι ένιωθε ένα απόλυτο μηδενικό, και ότι όλοι έπαιρναν πρωτοβουλίες μόνοι, ιδιαίτερα ο Μανώλης, που σαν μάγειρες είναι τελείως διαφορετικοί, και σε περίπτωση που χάσουν θα τα «λουστεί» όλα. Φάνηκε ότι σαν ομάδα δεν έδεσαν, όπως και η στρατηγική της Άλκηστις, που δήλωσε ότι η Σπυριδούλα επιλέχθηκε, εκτός από τις δυνατότητες της, για να ψηφιστεί.

Και οι δύο ομάδες ζορίστηκαν να επιλέξουν τα μενού, που έπρεπε να αποτελούνται από δύο πιάτα και ένα γλυκό, με λίγα λόγια είχαν να ετοιμάσουν συνολικά 100 ολοκληρωμένα πιάτα! Από ό,τι φάνηκε, η κόκκινη ομάδα του Ζαχίρ και του Χρήστου, δούλεψε πιο μεθοδικά.

Αφού το μαγείρεμα ολοκληρώθηκε, το πλήρωμα κάθισε στις θέσεις και οι αρχηγοί των δύο ομάδων έπρεπε να ανακοινώσουν τα μενού που ετοίμασαν, από το μικρόφωνο του αεροπλάνου. Η Άλκηστις παρουσίασε το μενού της μπλε ομάδας αλλά ο Ζαχίρ προτίμησε να επιλέξει τον «Κρατς». Έβαλε στη θέση του τον Χρήστο «γιατί μιλάει ωραία και είναι όμορφο παιδί, έχει και ωραία μάτια» όπως είπε.

Ο Χρήστος αργότερα στην κάμερα, επέστρεψε στην ντροπαλή πλευρά του, δήλωσε:

Πρώτη φορά βρίσκομαι μπροστά σε τόσο μεγάλο γυναικείο κοινό. Ντράπηκα; Κοκκίνισα; Δεν ξέρω, κόμπλαρα

Βλέποντας τις αντιδράσεις των αεροσυνοδών που δοκίμασαν τα πιάτα αλλά και την εικόνα των δίσκων, είναι εύκολα να καταλάβεις ότι νικητές είναι οι κόκκινοι, με την συντριπτική διαφορά των 40 πόντων! Λίγο το σκόρδο της μπλε ομάδας και άλλες αστοχίες, θα ρίξουν τους παίκτες στον «τάκο».

Οι φανς στο Twitter, επιβεβαίωσαν την θεωρία αυτή, αφού είδαν τον Πάνο και τον Χρήστο στα πλάνα του Αποστολάκη στο ιταλικό εστιατόριο στη Ρώμη. Οι παρατηρητικοί τηλεθεατές είδαν ακόμα την σκιά του Χρήστου ή του Πάνου στο τζάμι πίσω από τον Γιάννη Αποστολάκη.

Διάβασε και αυτό:

Η αποχώρηση από το MasterChef και τα spoilers που προδίδουν τη συνέχεια

 

 

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved