Ο Alpha εντάσσει στο πρόγραμμά του νέα εκπομπής μαγειρικής, αφού το «Μη μασάς» με τον Γιώργο Τσούλη μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει. 

Στον Alpha το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν αλλάξει. Οι εξελίξεις “τρέχουν” συνεχώς στο κανάλι. Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την Πέμπτη 21 Μαΐου την αποχώρησή της απ’ τον Alpha και την τηλεόραση στο τέλος της σεζόν μετά από σχεδόν 30 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο αυτό. Την ίδια περίοδο πολλά ακούγονται για την Βάσω Λασκαράκη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την τελευταία να βρίσκεται πλέον και επίσημα στο κανάλι.

Τώρα, όμως, το κανάλι εντάσσει στο πρόγραμμά του μια καινούργια εκπομπή μαγειρικής, το «Μη μασάς» με τον Γιώργο Τσούλη. Ο σεφ αποκτά τη δική του εκπομπή μαγειρικής που θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 15:30, αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, από την οποία έχει περάσει μαγειρεύοντας.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου!

Η ανακοίνωση του καναλιού 

Ο Γιώργος Τσούλης κάνει τη μαγειρική, διασκέδαση, κι έρχεται να αποδείξει ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν στην κουζίνα! Καθημερινά, ο chef μαγειρεύει λαχταριστές, δροσερές συνταγές που θα μας δώσουν ιδέες για τα καλοκαιρινά μας τραπέζια. Μαζί του μια sous chef από το… μέλλον, ρωτάει ότι θα θέλατε να ρωτήσετε εσείς!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσούλη

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από επιτυχημένες και ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο για διεθνή brands.

Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, έχει αποκτήσει πλέον το δικό του κοινό που συνεχώς αυξάνεται και τον ακολουθεί πιστά σε όλα του τα social media του, IG, Facebook, YouTube.

Έτσι πλέον το προνόμιο της μαγειρικής στον Alpha δε θα το έχει μόνο ο Άκης Πετρετζίκης με δική του εκπομπή.

Διάβασε ακόμα:

Συνεχίζει ή όχι στον Alpha ο Άκης Πετρετζίκης;

Photo: Instagram/ giorgos_tsoulis