Μετακομίζουν Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle; Και πού θα είναι το “φτωχικό” τους, πώς μοιάζει και ποιος τους το έκανε δώρο;

Μετακομίζουν Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle; Και πού θα μείνουν; Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, μετακομίζουν Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle, ανοίγουν δικό τους “σπιτικό”, όπως θα λέγαμε κι εμείς!

Και φυσικά δεν θα είναι ένα απλό σπίτι γιατί μιλάμε για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Όλα τα έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ που όπως είναι γνωστό λατρεύει τον Πρίγκιπα Harry και “συμβιβάζεται” με την Meghan όπως λένε και οι κακές οι γλώσσες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, λοιπόν, έκανε ακόμα ένα δώρο στους νεόνυμφους, όχι ένα απλό φυσικά, όχι ένα δώρο που μπορεί να σου κάνει η γιαγιά σου ή μητέρα σου ή η πεθερά σου, εκτός κι αν είσαι γαλαζοαίματος.

Το πρώτο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ προς το ζεύγος ήταν το York Cottade, το οποίο βρίσκεται στο κτήμα του Sandringham. Τώρα τους έκανε δώρο και ένα δεύτερο σπίτι…για να μη βαριούνται.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η βασίλισσα έκανε δώρο στον Harry και τη Meghan, το Adelaide Cottage, που βρίσκεται εντός του κτήματος του κάστρου Windsor για να μην απομακρυνθούν κι πολύ από την περιοχή φυσικά.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μετακομίζουν Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle, ενώ έχουν ήδη επισκεφτεί το σπίτι. Φυσικά ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από το Kensington Palace αλλά είναι θέμα χρόνου. Μάλλον.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο σπίτι υπάρχουν 7 είσοδοι και έξοδοι από το κάστρο, «επομένως οι νεόνυμφοι θα μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν χωρίς να ανησυχούν μήπως τους φωτογραφήσει κάποιος παπαράτσο»! Θα βρουν την ησυχία τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο αυτό είναι εφικτό δηλαδή..

Το Adelaide Cottage ήταν το σπίτι του Peter Townsend, έχει μια ιστορία πίσω του και φυσικά είναι ένα ακόμα μικρό παλάτι. Όπως το περιγράφει η Daily Mail το σπίτι είναι περίτεχνα διακοσμημένο. «Η κύρια κρεβατοκάμαρα του μεγαλοπρεπούς εξοχικού σπιτιού έχει στο ταβάνι επιχρυσωμένα δελφίνια και χρυσά στολίδια από ένα βασιλικό γιοτ του 19ου αιώνα. Υπάρχει επίσης ένα μαρμάρινο τζάκι σε στυλ graeco- αιγυπτιακό».

Και βλέποντας αυτή τη vintage φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι είναι βγαλμένο από παραμύθι!

μετακομίζουν Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle

Royal Collection

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες απ’ την βάπτιση του Πρίγκιπα Louis!

Photo: Getty Images