Αλλάζουν σπίτι Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία λένε το ζευγάρι εγκαταλείπει το Παλάτι και πάει σε νέα κατοικία.

Γιατί, όμως, μετακομίζουν Meghan- Harry; Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, το ζευγάρι επέλεξε να μετακομίσει από το Κένσινγκτον στο Κεντρικό Λονδίνο, στην εξοχική κατοικία Frogmore, η οποία βρίσκεται σε εκτάσεις του Παλατιού Ουίνδσορ.

Το εν λόγω σπίτι ήταν το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ζευγάρι. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, Meghan και Harry θα μετακομίσουν στις αρχές του χρόνου κι αυτό το διάστημα γίνεται η απαραίτητη ανακαίνιση ώστε η οικία να είναι έτοιμη για τις νέες ανάγκες τους ενόψει το μωρού τους που θα γεννηθεί την Άνοιξη.

Το Frogmore Cottage διαθέτει ένα παιδικό δωμάτιο για το μωρό και 10 υπνοδωμάτια, σε σύγκριση με τα μόλις δύο που έχει το σπίτι όπου διαμένουν μέχρι σήμερα.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Daily Mail μεταδίδει πως δεν είναι μόνο το μωρό ο λόγος της μετακόμισης της Meghan αλλά και του Harry, αλλά και το γεγονός ότι δεν θέλουν πια να είναι κάτω απ’ την ίδια στέγη με την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα William.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει ένταση μεταξύ τους γι’ αυτό και το ζευγάρι θέλει να στήσει δική του οικογένεια λίγο πιο μακριά από τους υπόλοιπους. Όπως αναφέρει μάλιστα μια πηγή, «δεν υπάρχει κανένας λόγος το σπίτι τους στο Λονδίνο να είναι στο παλάτι του Κένσινγκτον. Υπάρχει πλήθος άλλων επιλογών, μεταξύ των οποίων η χρήση των δικών τους χρημάτων για να αγοράσουν το δικό τους σπίτι».

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για τη μετακόμιση Meghan- Harry

«Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα μετακομίσουν στο Frogmore Cottage στο Γουίνδορ, στις αρχές του επόμενου έτους καθώς προετοιμάζονται για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού.

Το ζευγάρι έζησε στο Nottingham Cottage από τον αρραβώνα τους μέχρι σήμερα. Το Γουίνσδορ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος γι’ αυτούς και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα βρίσκεται στο κτήμα.

Το γραφείο του Δούκα και της Δούκισσας θα συνεχίσει να εδρεύει στο ανάκτορο του Κένσιγκτον».

Δες κι αυτό:

Harry και Meghan είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς και αυτό το video το αποδεικνύει!

Photo: GETTY IMAGES/ WPA POOL