Μάλιστα, το μοντέλο συζητάει όχι για μια, αλλά για δύο εκπομπές! Μετά την Έλενα Χριστοπούλου, που έφυγε απ’ το STAR και πήγε στον ΣΚΑΪ για τις ανάγκες του My Style Rocks, τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως ακολουθεί και εκείνη. Μετακομίζει στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι αυτά είναι όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, αλλά όλα αναμένεται να ανακοινωθούν μόλις οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια και κλείσουν τα projects για τα οποία συζητάνε.

Η μια πρόταση είναι για ένα ολόφρεσκο show, το οποίο μάλιστα αρχικά ήταν να παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς.

Ποιες εκπομπές θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», η πρώην κριτής του GNTM είπε “ναι” στην πρόταση του ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει δύο λαμπερά projects την επόμενη σεζόν.

Το ένα είναι το “The Masked Singer” που αρχικά ήταν να βγει ακόμα και φέτος στο β’ μισό της σεζόν με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, αλλά το Big Brother το μετέφερε για την επόμενη σεζόν. Έτσι, το show του ΣΚΑΪ περνά στα χέρια της Ηλιάνας, την οποία θα δούμε πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας ενός βραδινού show.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητάει με τους ιθύνοντες του καναλιού για ν’ αναλάβει και την παρουσίαση του τέταρτου κύκλου του My Style Rocks!

Οι φήμες για την αποχώρηση της Ηλιάνας απ’ το STAR είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Μάλιστα, πολλοί θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα παραμείνει στο κανάλι μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία είναι η μέντοράς της, αλλά και πολύ καλή της φίλη.

Η ίδια η Ηλιάνα προχώρησε σε μια αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram account πριν από μερικές μέρες, η οποία “επιβεβαίωσε” το ότι δεν συνεργάζεται πλέον με το κανάλι. Συγκεκριμένα, αφαίρεσε απ’ την περιγραφή της τη θέση της ως κριτής του GNTM κι έχει αφήσει μόνο το επάγγελμά της ως μοντέλο.

Δες ακόμα:

Τα επικρατέστερα σενάρια για την αντικατάσταση της Παπαγεωργίου στο GNTM