Μετά τον The Weeknd, η Bella Hadid ζευγάρι με τον…  Η είδηση έσκασε ξαφνικά και φυσικά καμία απ’ τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει προς το παρόν τίποτα!

Ο λόγος για τους Bella Hadid και Robert Pattinson, οι οποίοι κυκλοφόρησαν μαζί, φωτογραφήθηκαν μαζί και φυσικά δεν ήθελαν και πολύ τα αμερικανικά ΜΜΕ για να κάνουν λόγο για το νέο ζευγάρι της showbiz! Η Bella Hadid ζευγάρι με τον Robert Pattinson, λοιπόν; Εμείς τι να πούμε, εάν ισχύει ευχόμαστε το καλύτερο στα παιδιά!

Οι φωτογραφίες που «άναψαν» φωτιές!

Bella Hadid ζευγάρι με

To μοντέλο και ο γοητευτικός ηθοποιός συναντήθηκαν προ ολίγων ημερών στο fashion show του Dior Homme Menswear, στο Παρίσι και φωτογραφήθηκαν λαμπεροί μαζί.

Και οι δύο είχαν επιλέξει μαύρο outfit, με την Bella Hadid να ολοκληρώνει το look της με γυαλιά ηλίου.

Bella Hadid ζευγάρι με

Κανείς απ’ τους δύο δεν έχει αναφερθεί στην εμφάνισή τους και πολλά ΜΜΕ λένε ότι δεν πρόκειται για νέο ζευγάρι, αλλά για δύο καλούς φίλους.

Θυμίζουμε ότι ο Robert Pattinson χώρισε πριν περίπου ένα χρόνο με την 30χρονη FKA Twigs ενώ πρόσφατα εθεάθη με μια ξανθιά παρουσία.

H Hadid ξεκίνησε να βγαίνει με τον Καναδό The Weeknd στις αρχές του 2015. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια κοινή του εμφάνιση τον Απρίλιο του ίδιου έτους στο Coachella ενώ η Hadid έπαιξε στο video clip του για το τραγούδι “In the Night” τον Δεκέμβριο του 2015. Οι δυο τους έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2016 στα Grammys. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ξεκίνησαν οι φήμες ότι Bella Hadid και The Weeknd χώρισαν καθώς τα προγράμματά τους ήταν πολύ διαφορετικά.