Μετά το επικό τρολ απ΄την Οσάκα στο Twitter, χάκαραν το Instagram του Τσιτσιπά. Όσα ανέφερε ο ίδιος.

Άγνωστοι χάκαραν το Instagram του Τσιτσιπά και ο ίδιος έστειλε μήνυμα για να ξεκαθαρίσει πως έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης και πλέον το πρόβλημα λύθηκε.

Οι άγνωστοι που χάκαραν τον λογαριασμό του Έλληνα τενίστα έκαναν διάφορες αναρτήσεις τις οποίες ο ίδιος έσπευσε να κατεβάσει λίγο αργότερα.

χάκαραν το Instagram του Τσιτσιπά

χάκαραν το Instagram του Τσιτσιπά

Σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε στη δημοσιότητα μια συνομιλία που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Ναόμι Οσάκα λίγο μετά το τετ α τετ τους στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, η Οσάκα τρόλαρε τον Τσιτσιπά με τον πιο επικό τρόπο ανεβάζοντας μια φωτογραφία με έναν αθλητή και μια κάμερα στο στόμα, θέλοντας να σχολιάσει με χιούμορ τη “μανία” του Τσιτσιπά με το vlog του και τα videos που ανεβάζει στο YouTube.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βαδίζοντας προς το κορτ με αυτό στο στόμα του ώστε να έχει καλής ποιότητας υλικό για το vlog του!» ανέφερε χιουμοριστικά στην ανάρτησή της η Ναόμι Οσάκα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φυσικά δεν άφησε αυτό το tweet να περάσει απαρατήρητο αλλά σχολίασε με μια δόση αυτοσαρκασμού, καθώς αναρωτήθηκε: «Πότε έπαιξα σε τελικό Slam;» .

Μετά από αυτή την απάντηση του Τσιτσιπά στο tweet της Οσάκα ξεκίνησε ένας μίνι διάλογος ανάμεσα στους δύο που πολλοί χαρακτήρισαν ως “φλερτ”!

Μάλιστα, η Οσάκα τον αποκάλεσε κύριο Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να της απαντά πως δεν θυμάται από πότε κάποιος έχει να τον αποκαλέσει “κύριο”.

Πολλοί χαρακτήρισαν αυτή τη συνομιλία φλερτ και αυτό δεν αποκλείεται. Πάντως, όλοι συμφώνησαν στα κότσια που είχε η Οσάκα για να κάνει ένα τέτοιο tweet!

Διαβάστε και αυτό:

Μπήκαμε στο inbox του Τσιτσιπά και αυτά είναι τα πιο καμένα μηνύματα που του στέλνουν!

Photo: AP