Πρόταση να συμμετέχει στο reality επιβίωσης έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής φαίνεται πως δέχθηκε η Μέγκι Ντρίο, την οποία γνωρίσαμε μέσα απ’ το Greece’s Next Top Model όπου τάραξε για τα καλά τα νερά!
Μετά το GNTM, πάει στο Survivor η Μέγκι; Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η πρώην παίκτρια του GNTM φαίνεται ότι δέχθηκε πρόταση έναντι μεγάλης αμοιβής προκειμένου να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του Survivor που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τη Μέγκι να λέει το μεγάλο «ναι», αν όμως πρώτα δεχθεί και κάποια επαγγελματική πρόταση για την τηλεόραση, μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.
Η Μέγκι, πάντως, καλεσμένη στο Happy Day, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι της έχει γίνει πρόταση για το Survivor, παραδεχόμενη μάλιστα ότι το ποσό που έχουν συζητήσει έχει πολλά μηδενικά, ωστόσο, είπε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει!
Ναι ισχύει! Έχω πρόταση για να είμαι στο Survivor, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, αν θα πάω… Η πρόταση μου έγινε, δεν μου είπαν πότε φεύγουμε, αν τελικά αποφασίσω να πάω…
Πάντως, εάν δούμε τη Μέγκι στο Survivor, θα κάνει ακριβώς αυτό που έκανε και η Εύη, αλλά με αντίθετη σειρά! Η Εύη Ιωαννίδου είχε συμμετάσχει στο reality επιβίωσης Nomads και μετά είχε μπει στο GNTM.
Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις της με Μικαέλα και Εύη
Η Μέγκι Ντρίο ήταν καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή κι αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τη Μικαέλα και την Εύη.
Η ίδια είπε πως πλέον δεν μιλάνε καθώς την ενόχλησε το ότι είπαν ότι επηρεάστηκαν από εκείνη κι απογοητεύτηκε απ’ τη συμπεριφορά τους.
«Μπορεί τώρα να έχουν μετανιώσει για τη συμπεριφορά τους στο GNTM, αλλά δεν φταίω εγώ(…) Εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι ανέφεραν πως εγώ της επηρέασα. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν πραγματικά αληθινή με αυτά τα δύο κορίτσια. Η τριάδα δεν δημιουργήθηκε για να πουλήσουμε», είπε η Μέγκι και συνέχισε:
Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δίνει γενικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή και ειδικά στα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα υπήρξε κάποιος σεβασμός. Δεν υπήρξε όμως. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο την Εύη και τη Μικαέλα να τις ευχηθώ για τις γιορτές. Δεν θα επικοινωνήσω όμως γιατί είδα κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πάρα πολύ. Με τη Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη όμως δεν έχω καθόλου επαφή