Μετά την Έλενα Χριστοπούλου και ο Σκουλός συνεργάζεται με την Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM! Τα πρώτα videos και φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram.

Μπορεί  να μην αναδείχθηκε νικήτρια του GNTM και η Ειρήνη Καζαριάν να της πήρε την πρωτιά, ωστόσο η πορεία της ήδη φαίνεται πως θα είναι λαμπρή, αφού έχει δίπλα της πρόσωπα έμπειρα στο χώρο, πρόσωπα που την εμπιστεύονται. Μετά την coach των κοριτσιών και ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός συνεργάζεται με την Εβελίνα.

Ήταν το μοντέλο που έπαιρνε πάντα τα πιο θετικά σχόλια και πάντα είχαν υψηλές απαιτήσεις από εκείνη. Ήταν επαγγελματίας μοντέλο ήδη από το παιχνίδι, όπως της είχαν πει πολλάκις και όλοι θεωρούσαν πως θα είναι η νικήτρια.

Μπορεί να μην κέρδισε στο GNTM, αλλά κέρδισε τους έμπειρους του χώρου και το κοινό και η καριέρα της -όπως όλα δείχνουν- τώρα ξεκινά με booker της την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο Δημήτρης Σκουλός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την Εβελίνα ανακοινώνοντας έτσι τη συνεργασία τους.

Όπως βλέπουμε η Εβελίνα άφησε πίσω της το ξανθό χρώμα στα μαλλιά και επέλεξε το καστανό που η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνει πολύ.

Στα σχετικά stories που είδαμε στο Instagram η Εβελίνα ποζάρει όπως μόνο εκείνη ξέρει και φυσικά υπό την καθοδήγηση του Σκουλού, ο οποίος την φωτογραφίζει.

Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε τον Δημήτρη Σκουλό να συνεργάζεται κάποια στιγμή και με τη Ροζάνα, η οποία ήταν και η αδυναμία του μέσα στο παιχνίδι, η “ηλιαχτίδα” του! Ποτέ δεν ξέρεις…

Η Εβελίνα έχει όλο το πακέτο για ένα μοντέλο και αυτό φαίνεται πως το αναγνωρίζουν όλοι, είτε είναι ειδικοί στον χώρο του modeling, είτε όχι.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική η Καγιά για τον Ηλία Κρασσά και τα δύο του παιδιά!