Η σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και της ομάδας του είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού βρέθηκαν αιχμάλωτοι στο Μεξικό! Με αφορμή αυτή την περιπέτεια ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μία αρκετά σκληρή ανάρτηση δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση για το συμβάν.

Η σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και της ομάδας του

Στα πλαίσια της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής, “Into the Skin” ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε με το τηλεοπτικό επιτελείο της εκπομπής στο Μεξικό. Μετά την άφιξή τους, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο να βρεθούν στα κρατητήρια.

Η περιπέτεια τους δεν τελείωσε εκεί καθώς με αφορμή ένα νέο φραστικό επεισόδιο αντί να πάρουν το δρόμο του γυρισμού κατέληξαν πάλι στα κρατητήρια.

Το μήνυμα του Γιώργου Μαυρίδη

Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αυθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατουμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ηθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.Ενα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας.Φυσικά, οποίος έχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για την αγορά της φωτογραφίας είμαι ανοικτός σε προτάσεις, αν θέλετε πάλι, δέχομαι και από εσάς προσφορά μπας και πατσισουμε τα λεφτά από τα εισητηρια, την ταλαιπωρία και την ηθική και υλική βλάβη της ομάδας μου.Αντ’αυτου αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρειασ θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρωπου!ΥΓ: Έγραψα μόνο το 10%, αν θέλετε μπορώ στην επόμενη ανάρτηση μου να προσθέσω και το άλλο 90% με βανακια χουντινι που έχουν την μαγική ικανότητα να εξαφανίζουν.ΥΓ2: Για αμόρφωτος τατουατζης τα πήγα καλά αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορώ και καλύτερα

https://www.instagram.com/p/CFSopgLhrBp/

Στην υπόθεση από ότι φαίνεται πήρε μέρος και η Πρεσβεία του Μεξικό στην Ελλάδα, η οποία διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν κελιά στο αεροδρόμιο της πόλης. Υπογράμμισε επίσης ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είχε επικοινωνία με τους συγγενείς του.

Η σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και η περιπέτεια που έζησε, με βάση το μήνυμά του, δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στην Ελλάδα δεν έχει τελειώσει.

Διάβασε περισσότερα για το συμβάν εδώ:

Συνελήφθη 2 φορές ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό | Όλες οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής

Photo: Instagram/georgemavridis_tattooligans