Ελένη Μενεγάκη και Νατάσα Θεοδωρίδου ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της Ελένης μία μέρα το φινάλε της παρουσιάστριας από την τηλεόραση. 

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της την αποχώρησή της απ’ τον Alpha και την τηλεόραση στο τέλος της σεζόν μετά από σχεδόν 30 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο αυτό. Η όμορφη παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του Alpha την 1η Ιουλίου, με την τηλεοπτική «Ελένη» να ρίχνει τίτλους τέλους στη μεσημεριανή ζώνη μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Την παραμονή αυτής της μέρας και στην προτελευταία της μέρα στην εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη» στον Alpha, ακούγοντας και τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια.  Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό. Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; 

Στη συνέχεια η όμορφη παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής μέσω Skype την κουμπάρα της με την οποία μίλησε μεταξύ δακρύων.

Ελένη Μενεγάκη και Νατάσα Θεοδωρίδου ξέσπασαν σε κλάματα on air, βλέποντας αυτές τις στιγμές από τα 15 χρόνια «Ελένη». Η τραγουδίστρια έδωσε τις καλύτερες ευχές της στην Ελένη Μενεγάκη κι είπε χαρακτηριστικά «Να είναι όλα τέλεια και μαγικά! Επειδή εγώ σε ξέρω θα πω… Επειδή το μυαλό σου είναι η δύναμή σου, τώρα ήρθε η ώρα να περάσει η δύναμη από το μυαλό στην καρδιά σου και να είναι η καρδιά σου δυνατή».

Διάβασε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στο μοντάζ πριν την αποχώρησή της και συγκινήθηκε μ’ αυτό που είδε!