Μενεγάκη και Μουτσινάς αποχαιρέτησαν on air τον Κώστα Βουτσά (Videos)

LIKE US ON FACEBOOK

Και οι δύο παρουσιαστές, βαθιά συγκινημένοι, αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής τους στον θάνατο του Κώστα Βουτσά, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενώ ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως η σημερινή του εκπομπή είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο ηθοποιό.

Όπως ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, όλα αυτά τα χρόνια είχε την τύχη να γνωρίσει μέσα απ’ τη δουλειά της τον Κώστα Βουτσά και το μήνυμα που είχε λάβει από εκείνον είναι ότι γερνάει κάποιος όταν γερνάει στην ψυχή του. «Εκείνος που είναι νέος στην ψυχή και στο μυαλό παραμένει νέος».

Δυστυχώς σήμερα πληροφορηθήκαμε τη δυσάρεστη είδηση για όλους εμάς και για τα μικρά παιδάκια, την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά. Όλα αυτά τα χρόνια που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε μέσα από την δουλειά μας ένα μήνυμα περνούσε σε όλους μας ότι γερνάει κανείς όταν γερνά στην ψυχή του. Εκείνος που είναι νέος στην ψυχή και στο μυαλό παραμένει νέος. Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή πραγματικά χαμογελαστός. Δεν ξέρω πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές, αλλά εγώ έτσι θέλω να τον θυμάμαι…

Το αντίο του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου στον “αιώνιο έφηβο” του ελληνικού κινηματογράφου.

Απ’ την πλευρά του, ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του “Καλό Μεσημεράκι” αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Βουτσά, λέγοντας πως η σημερινή εκπομπή είναι διαφορετική και την αφιέρωσε συγκινημένος στον σπουδαίο ηθοποιό που έφυγε απ’ τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης:

Δεν είναι εύκολο. Είναι κάποιες μέρες που δεν θες να έχεις ακριβώς τέτοιες εκπομπές. Σήμερα συνέβη αυτό το γεγονός, έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς, ένας μύθος, ένας αγαπημένος ηθοποιός. Καλό του ταξίδι, να είναι καλά εκεί που θα είναι, τον ευχαριστούμε για ό,τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια…Μπορεί να φανεί λίγο τώρα, αλλά πραγματικά ο άνθρωπος αυτός μας χάριζε γέλιο, οπότε πιστεύω ότι σήμερα μπορούμε να του αφιερώσουμε όλη την εκπομπή! Τον ευχαριστούμε για όλα και κρατάμε το κέφι μας

Διάβασε ακόμα:

Κώστας Βουτσάς: Ο εξωστρεφής, ο εραστής, ο λάτρης της δουλειάς και της ζωής

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved