Αγαπάμε τον Ed Sheeran για πολλούς λόγους και απ’ ότι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι, αφού το ταλέντο του αναγνώρισε και η βασιλική οικογένεια.

Ο Ed Sheeran έγινε Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για τις υπηρεσίες του τόσο στη μουσική όσο και στη φιλανθρωπία,  σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter το Clarence House, η επίσημη κατοικία του διάδοχου του βρετανικού θρόνου.

Παράσημο απένειμε στον διάσημο τραγουδιστή ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας κατά τη διάρκεια τελετής στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ημέρα για τον 26χρονο τραγουδιστή, ο οποίος ανέφερε: «Ο παππούς μου πέθανε αυτή την ημέρα πριν από τέσσερα χρόνια, οπότε πραγματικά είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει, με την έννοια του κύκλου, νομίζω θα ήταν αρκετά περήφανος».

Γνωστός είναι ο σεβασμός του Ed Sheeran για την βασιλική οικογένεια, αφού είχε εκφράσει την επιθυμία του να τραγουδήσει τις επιτυχίες του στον γάμο του πρίγκιπα Harry. Εμείς πιστεύουμε ότι ο πρίγκιπας Harry πρέπει να σκεφτεί σοβαρά αυτή την πρόταση.

Photo: Yui Mok/PA Images via Getty Images