Οι ΜΕΛΙSSES παρουσιάζουν το music video της νέας τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά», το οποίο δημιουργήθηκε με τη συμβολή του κοινού και μέσα από μία συγκινητική πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας.

Oι ΜΕΛΙSSES δημιούργησαν το video για τη «Μισή Καρδιά» με έναν πρωτότυπο τρόπο, εν μέσω πανδημίας. Πρόκειται για μία συγκλονιστική homemade ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε ο πολυτάλαντος frontman τους, Χρήστος Μάστορας.

Ξεκινώντας με ένα γράμμα προς το μέλλον, στο video του «Μισή Καρδιά» ξετυλίγεται μία καθηλωτική ιστορία με κεντρικό θέμα τον «ιό» του έρωτα. Άραγε, όταν έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει με όλη σου την καρδιά, μπορείς να «γιατρευτείς» αν ξεριζώσεις τη μισή;

Τα πλάνα επιλέχθηκαν από υλικό που έστειλε το κοινό και μαγνητοσκοπήθηκαν μέσα στο σπίτι ή αποτελούν stock εξωτερικών πλάνων πριν από τις απαγορεύσεις. Αντί αμοιβής, οι ΜΕΛΙSSES κατέθεσαν το ποσό των 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Δες το video για τη “Μισή Καρδιά” του αγαπημένου συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES:

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε το video στο Instagram profile του, γράφοντας:

Ο πλανήτης προς το παρόν βάζει ένα στοπ στα γρήγορα χρήματα, στα γρήγορα αμάξια, στα γρήγορα τραγούδια, στις γρήγορες σχέσεις, στη γρήγορη μνήμη και στο ταχύτατο μίσος. Ίσως μετά απ’αυτό το «χωριστά» να μάθουμε να γινόμαστε «ένα». ΧΜ

Το «Μισή Καρδιά», σε μουσική και στίχους ΜΕΛΙSSES και Stan Αντιπαριώτη, κυκλοφορεί, από την Panik Records, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, μετά τις τεράστιες επιτυχίες «Ένα Λεπτό», «Δεν Έχω Ιδέα» και «Γιατί».

Δες ακόμα:

Οι Ελληνίδες celebrities που αυτές τις μέρες έδειξαν ότι υπάρχουν influencers για καλό σκοπό