Η ζωή στο παλάτι για την Meghan Markle δεν ήταν και τόσο ευχάριστη τελικά κι ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος που οδήγησε το πριγκιπικό ζευγάρι στο “διαζύγιο” με το Buckingham. 

Η DailyMail αποκαλύπτει αποκλειστικά στιγμές από τη ζωή στο παλάτι για την Meghan Markle και μάλιστα μόνο ευχάριστες δεν είναι. Η Meghan Markle βιάζεται να κυκλοφορήσει η βιογραφία της το συντομότερο δυνατό. αρά τον υψηλό τρόπο ζωής της, η Meghan «θέλει να καταστρέψει αυτήν την εικόνα του ότι είναι μια απαιτητική ντίβα στην αναζήτηση της φήμης και της εξουσίας» και μέσα από αυτό ο κόσμος θα γνωρίσει καταστάσεις και γεγονότα που δεν φανταζόταν.

Επίσης, πιστεύεται ότι το βιβλίο αυτό θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων, καθώς ο κόσμος θα θέλει να μάθει γιατί επέλεξαν να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια.

Το επερχόμενο βιβλίο με τίτλο Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family από τους δημοσιογράφους Omid Scobie και Carolyn Durand πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε απευθείας σύνδεση στις 11 Αυγούστου, με το έντυπο αντίγραφο να ξεκινήσει να πωλείται από τις 20 Αυγούστου.

Η Meghan Markle αποκαλύπτει στο βιβλίο αυτό πως η ζωή της δεν ήταν παραμύθι, και πως είναι τόσο γνήσιο γυναίκα, που λίγοι φαντάζονται πόσο, ενώ υποστηρίζει πως ο κόσμος πρέπει να δει και να γνωρίσει την ευάλωτη και αληθινή πλευρά της, καθώς και όσα συνέβησαν στο παλάτι.

ζωή στο παλάτι για την Meghan Markle

DailyMail

Μάλιστα, φίλος της Meghan αναφέρει πως η ίδια αποφάσισε να τα αποκαλύψει όλα στο βιβλίο αυτό, αν και κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει έκπληξη σε πολλούς, που μάλλον θα “πέσουν” από τα σύννεφα.

Διάβασε ακόμα:

Ο Archie έγινε ενός έτους και η βασιλική οικογένεια θυμήθηκε τον Harry και την Meghan

Photo: Instagram/ sussexroyal