Αυτό δεν το περιμέναμε! Μεγάλο spoiler της Σπυροπούλου για το Survivor 3. Άθελά της; Επίτηδες; Λίγο μας ενδιαφέρει. Τι αποκάλυψε, όμως, η παρουσιάστρια του My Style Rocks;

Συνήθως δεν μας αρέσει να μας κάνουν spoil, ειδικά όσον αφορά τις σειρές αλλά και τις ταινίες. Και γι΄αυτό μάλλον δεν θα θέλαμε για κολλητή μας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί της… ξεφεύγουν πράγματα. Τι αποκάλυψε η Σπυροπούλου για το Survivor 3;

Με αφορμή τα 100 επεισόδια που κλείνει σήμερα το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε κατενθουσιασμένη και θυμήθηκε μια ακόμη επέτειο της.

«Σε λίγες μέρες κλείνω έναν χρόνο από εκείνη τη μέρα που πήρα την απόφαση να φύγω στον Άγιο Δομίνικο, θα ήθελα πολύ να ξαναπάω», είπε η παρουσιάστρια κι από την μεγάλη της χαρά της ξέφυγε και μια σημαντική πληροφορία.

«Να πας πού;», την ρώτησε ο Στέλιος κι εκείνη απάντησε: «Στον Άγιο Δομίνικο. Με νοσταλγία το σκέφτομαι. Θα ήθελα να ξαναπάω».

«Ε… πετάξου να κάνεις ένα guest», της είπε η Μπέτυ που της έδωσε μια πολύ καλή ιδέα κι εκεί η Σπυροπούλου έκανε την αποκάλυψη!

«Δεν θα είναι εκεί φέτος αλλά δεν θα πω άλλα», ανέφερε η παρουσιάστρια χωρίς να αποκαλύψει τίποτα άλλο (τι άλλο να πει δηλαδή) και προχώρησε αμέσως στο διαγωνιστικό μέρος της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό video:

Κι αν δεν γίνει στον Άγιο Δομίνικο πού θα γίνει; Μας πέταξε την βόμβα και μας άφησε με την απορία. Δεν τα κάνουμε αυτά Κωνσταντίνα μου ή τα κάνουμε αλλά ολοκληρωμένα!

Πάντως, αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι ίσως να δούμε τη Μέγκι από το GNTM, στην οποία έχει γίνει πρόταση και μάλιστα μια καλή πρόταση με πολλά μηδενικά. Για να δούμε….

Διαβάστε αναλυτικά:

Μετά το GNTM, πάει στο Survivor η Μέγκι;