Συμπτώματα κορονοϊού φαίνεται να έχει και η Δανάη Μπάρκα, όπως τόνισε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, αποκάλυψε, λοιπόν, στο Instagram πως έχει συμπτώματα κορονοϊού εδώ και μέρες. Στην τελευταία δημοσίευσή της τόνισε πως ο πυρετός δεν πέφτει τις τελευταίες 8 ημέρες, ενώ ανέφερε και τα υπόλοιπα συμπτώματά της. Αναλυτικά, τις πρώτες δύο μέρες είχε πονοκέφαλο, την τρίτη ημέρα ακολούθησε έντονος βήχας, ο οποίος παραμένει ακόμα, ενώ μερικά ακόμα συμπτώματα είναι η ζαλάδα κι η αδυναμία, τα πρησμένα και κόκκινα μάτια και δύο με τρεις μέρες ανοσμία. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν είχε καθόλου μπούκωμα στη μύτη ή φτέρνισμα.

Στη δημοσίευσή της η Δανάη ανέφερε για το πώς μπορεί να κόλλησε τον κορονοϊό, αν τελικά έχει αυτό τον ιό, όπως δείχνουν τα συμπτώματα μιας και δεν έχει κάνει το τεστ.

Πιθανότατα, αν υποθέσουμε ότι όντως έχω τον κορονοιό, τον κόλλησα από σούπερ μάρκετ,φαρμακείο ή περπάτημα γιατί ήταν οι μόνες έξοδοι μου. Δεν μένουμε σπιτι για να μην κολλήσουμε εμείς, μόνο. Μένουμε σπιτι(και)για να μην κάνουμε κακό στην υγεία κάποιου που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από εμάς. Όπως μου τόνισε και η γιατρος μου όλοι πλέον πρέπει να θεωρούμε τους εαυτους μας φορείς και να συμπεριφερόμαστε ανάλογα 

Η 27χρονη ηθοποιός τόνισε για ακόμα μία φορά και σε αυτή τη δημοσίευσή της πόσο σημαντικό είναι να μένουμε σπίτι και να προστατεύουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τους γύρω μας. Συστήνει, μάλιστα, «Υπομονή και αν το αντιμετωπίσουμε ως «αγώνα υπέρ της λογικής και της δημόσιας υγείας» δεν θα το βλέπουμε ως «εγκλεισμό» αλλά ως σημαντική και υπεύθυνη πράξη για το καλό όλων. Είναι σημαντικό και οφείλουμε να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε».

Δες αναλυτικά τη δημοσίευση της γνωστής ηθοποιού: 

https://www.instagram.com/p/B-eOMWnHRDq/

Δες ακόμα:

#Μένουμε σπίτι: Τα videos των celebrities για την προστασία απ’ τον κορονοϊό

Photo: Instagram/ danai_barka