Με συμπτώματα κορονοϊού η Δανάη Μπάρκα | Πώς κόλλησε;

LIKE US ON FACEBOOK

Συμπτώματα κορονοϊού φαίνεται να έχει και η Δανάη Μπάρκα, όπως τόνισε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, αποκάλυψε, λοιπόν, στο Instagram πως έχει συμπτώματα κορονοϊού εδώ και μέρες. Στην τελευταία δημοσίευσή της τόνισε πως ο πυρετός δεν πέφτει τις τελευταίες 8 ημέρες, ενώ ανέφερε και τα υπόλοιπα συμπτώματά της. Αναλυτικά, τις πρώτες δύο μέρες είχε πονοκέφαλο, την τρίτη ημέρα ακολούθησε έντονος βήχας, ο οποίος παραμένει ακόμα, ενώ μερικά ακόμα συμπτώματα είναι η ζαλάδα κι η αδυναμία, τα πρησμένα και κόκκινα μάτια και δύο με τρεις μέρες ανοσμία. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν είχε καθόλου μπούκωμα στη μύτη ή φτέρνισμα.

Στη δημοσίευσή της η Δανάη ανέφερε για το πώς μπορεί να κόλλησε τον κορονοϊό, αν τελικά έχει αυτό τον ιό, όπως δείχνουν τα συμπτώματα μιας και δεν έχει κάνει το τεστ.

Πιθανότατα, αν υποθέσουμε ότι όντως έχω τον κορονοιό, τον κόλλησα από σούπερ μάρκετ,φαρμακείο ή περπάτημα γιατί ήταν οι μόνες έξοδοι μου. Δεν μένουμε σπιτι για να μην κολλήσουμε εμείς, μόνο. Μένουμε σπιτι(και)για να μην κάνουμε κακό στην υγεία κάποιου που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από εμάς. Όπως μου τόνισε και η γιατρος μου όλοι πλέον πρέπει να θεωρούμε τους εαυτους μας φορείς και να συμπεριφερόμαστε ανάλογα 

Η 27χρονη ηθοποιός τόνισε για ακόμα μία φορά και σε αυτή τη δημοσίευσή της πόσο σημαντικό είναι να μένουμε σπίτι και να προστατεύουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τους γύρω μας. Συστήνει, μάλιστα, «Υπομονή και αν το αντιμετωπίσουμε ως «αγώνα υπέρ της λογικής και της δημόσιας υγείας» δεν θα το βλέπουμε ως «εγκλεισμό» αλλά ως σημαντική και υπεύθυνη πράξη για το καλό όλων. Είναι σημαντικό και οφείλουμε να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε».

Δες αναλυτικά τη δημοσίευση της γνωστής ηθοποιού: 

View this post on Instagram

8η μέρα πυρετού. Εκτός από αυτό,τις πρώτες 2 μέρες είχα πονοκέφαλο,την 3η μέρα ακολούθησε έντονος βήχας-που παραμένει ακόμα,ζαλάδα/αδυναμία,πρησμένα μάτια/κόκκινα και 2-3 μέρες ανοσμία.Δεν είχα καθόλου μπούκωμα στη μύτη ή φτέρνισμα.Η Χριστίνα η φίλη μου(μένουμε μαζι τώρα)ήταν υγιέστατη μέχρι το Σάββατο που κι εκείνη ανέβασε δέκατα και συμπτώματα-ήπια ακόμα. Δεν ξέρω αν έχω τον ιό,διότι δεν έκανα τεστ.Παρόλα αυτά απευθύνθηκα αμέσως στην γιατρό μου,Σοφία Ραυτοπούλου (πνευμονολόγο)η οποία με θεώρησε ύποπτο περιστατικό βάσει συμπτωμάτων αλλά λόγω έλλειψης τεστ/όσα υπάρχουν καλύτερα να χρησιμοποιούνται για ανθρώπους ευπαθών ομάδων-είπαμε να μην το κάνω εκτός αν επιβαρυνθεί η υγεία μου.Άλλωστε ήδη λαμβάνω την αντίστοιχη αγωγή,με την καθοδήγηση της,που θα έπαιρνα σε ένα Ιατρικο κέντρο υγείας σε σχέση με τον κορονοϊό. Το βασικό στοιχείο αυτού του ιού και μία διαφορά του από γρίπη και ιώσεις είναι η ραγδαία ταχύτητα του και η «ύπουλη» επίθεση του.Ήμουν απίστευτα προσεκτική και παρόλα αυτά εμφάνισα συμπτώματα τα οποία με ταλαιπωρούν τοσες μερες!!Αυτός είναι και ο λόγος που το μοιράζομαι. Για να τονίσω πως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε πιστεύοντας ότι δεν θα νοσήσουμε, δεν είμαστε φορείς ή δεν διατρέχουμε κίνδυνο.Πρέπει αυστηρά να αλλάζετε ρούχα μόλις μπαίνετε από έξοδο,να μην ακουμπάτε πρόσωπο όταν κυκλοφορείται έξω,να μην αγγίζετε τίποτα γενικά,και να μην πλησιάζετε πολύ τους γύρω σας.Τεράστια προσοχή! Πιθανότατα,αν υποθέσουμε ότι όντως έχω τον κορονοιό,τον κόλλησα από σούπερ μάρκετ,φαρμακείο ή περπάτημα γιατί ήταν οι μόνες έξοδοι μου. Δεν μένουμε σπιτι για να μην κολλήσουμε εμείς,μόνο.Μένουμε σπιτι(και)για να μην κάνουμε κακό στην υγεία κάποιου που κινδυνεύει πολύ περισσότερο από εμάς.Όπως μου τόνισε και η γιατρος μου όλοι πλέον πρέπει να θεωρούμε τους εαυτους μας φορείς και να συμπεριφερόμαστε ανάλογα. Ας συλλογιστούμε το κακό που μπορεί να προκαλέσουμε και ας φερθούμε ανάλογα. Υπομονή και αν το αντιμετωπίσουμε ως «αγώνα υπέρ της λογικής και της δημόσιας υγείας» δεν θα το βλέπουμε ως «εγκλεισμό» αλλά ως σημαντική και υπεύθυνη πράξη για το καλό όλων. Είναι σημαντικό και οφείλουμε να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε. Καλημέρα!! 🤞🏻♥️ (Ευχαριστώ για τα μηνύματα)

A post shared by 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) on

Δες ακόμα:

#Μένουμε σπίτι: Τα videos των celebrities για την προστασία απ’ τον κορονοϊό

Photo: Instagram/ danai_barka
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved