Το ότι έχει αποχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απ’ το δυναμικό του STAR είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ωστόσο, πολλά είχαν ακουστεί για το τηλεοπτικό της μέλλον. Αυτό που ακουγόταν έντονα ήταν η μετακόμισή της στον ΣΚΑΪ, κάτι το οποίο, όμως, τελικά διέψευσαν πηγές του καναλιού. Τελικά, με ποιο κανάλι έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για ποιο project- έκπληξη;

Σύμφωνα τώρα με τις πληροφορίες που έχει το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά, το μοντέλο έχει κλείσει με άλλο κανάλι για την παρουσίαση ενός reality που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Έτσι, θα δούμε για πρώτη φορά την ίδια σε ρόλο παρουσιάστριας και μάλιστα σε ένα show που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι μας έχει συνηθίσει να κάνει επαγγελματικά μέχρι τώρα.

Με ποιο κανάλι έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Σύμφωνα με όσα είπαν στο Πρωινό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε με τον Alpha και αυτό είναι οριστικό.

Η πρόταση απ’ τον ΣΚΑΪ όντως είχε γίνει, αλλά δεν την είχε αποδεχτεί, έτσι η ίδια ευχαρίστησε τα στελέχη του καναλιού και τελικά έκλεισε τη συμφωνία με τον Alpha.

Μάλιστα, φαίνεται πως τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε η μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου η οποία ήταν η πρώτη που έφυγε απ’ το GNTM.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της, όλα δείχνουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το “The Bachelor”.

Το The Bachelor, είναι ένα διάσημο reality σχέσεων, όπου ένας άντρας κάθε εβδομάδα βλέπει διαφορετικές εντυπωσιακές υποψήφιες ώστε να βρει τον έρωτα της ζωής του. Κάθε εβδομάδα μία υποψήφια δεν παίρνει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο με αποτέλεσμα να αποχωρεί ενώ όλες θέλουν το μονόπετρο της νίκης!

Διάβασε όσα θες να ξέρεις για το Bachelor:

To διάσημο reality που φέρνει ο Alpha στην ελληνική τηλεόραση