Με μια φωτογραφία η Kylie Jenner αποκάλυψε τον πατέρα του παιδιού της

LIKE US ON FACEBOOK

Η πατρότητα του παιδιού της Kylie Jenner έχει βρεθεί όλο αυτό το διάστημα στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων των διεθνών ΜΜΕ… Τώρα, η Kylie αποφάσισε να λύσει το μυστήριο και με μια φωτογραφία μας είπε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Το μυστήριο ξεκίνησε όταν κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Kylie Jennerμε τον σωματοφύλακα της, Tim Chung. Φυσικά, αμέσως όλοι ξεκίνησαν να κάνουν υποθέσεις πως η Stormi είναι ίσως δικό του παιδί κι όχι του Travis. Ποιος είναι, όμως, τελικά ο πατέρας της Stormi;

Eπειδή μάλλον η Kylie κουράστηκε να διαβάζει σενάρια κι υποθέσεις για τον πατέρα της Stormi, αποφάσισε να βάλει μόνη της ένα τέλος στις φήμες αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

H Kylie Jenner ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία της με τον Travis Scott από τη βραδιά του Met Gala γράφοντας στη λεζάντα: «Stormi’s parents» (Οι γονείς της Stormi).

Δείτε τη φωτογραφία:

Stormi’s Parents 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Την ίδια στιγμή, και ο Tim Chung ανέβασε στα social media μια φωτογραφία όπου ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ο πατέρας της Stormi ενώ εξηγεί πως δεν απάντησε δημόσια διότι δεν του αρέσει να παίρνει θέση για τόσο ευαίσθητα θέματα, τα οποία βασίζονται σε φήμες.

My first and last comment.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIM CHUNG (@timmm.c) στις

Τέλος, λοιπόν, το «μυστήριο», το οποίο απορούμε λίγο και πώς προέκυψε αφού απ’ την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε η Stormi, ο Travis Scott ανέβασε video με την κόρη του στον λογαριασμό του στο Instagram:

Our little rager !!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη flame (@travisscott) στις

Όταν είχε κάνει γνωστή τη γέννηση της κόρης της, η Kylie Jenner είχε γράψει στους fans της:

Συγγνώμη που σας κρατούσα στο σκοτάδι σχετικά με όλες αυτές τις υποθέσεις. Καταλαβαίνω ότι συνήθιζα να σας ενημερώνω για οτιδήποτε. Η εγκυμοσύνη μου ήταν αυτή που επέλεξα να μην ανακοινώσω μπροστά στον κόσμο

Διαβάστε ακόμα:

Η πρώτη φωτογραφία της Kylie Jenner με την κόρη της! Και το όνομα αυτής…

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved