Παντρεύεται η Μαρία Μενούνος αυτή την ώρα, ενώ έφτασε με καθυστέρηση μια ώρα στην εκκλησία στο Άκοβο Αρκαδίας, όπου την περίμενε ο αγαπημένος της Kevin Undergaro.

Παντρεύεται η Μαρία Μενούνος αυτή την ώρα, ενώ έφτασε στην εκκλησία με καθυστέρηση μίας ώρας. Η ίδια μάλιστα, τράβαγε και βίντεο στα Stories στο Instagram, καθώς ετοιμαζόταν και πήγαινε απ’ το ξενοδοχείο στο σπίτι της.

Στο ίδιο αμάξι ήταν μαζί της ήταν και οι κουμπάροι της, Δημήτρης Γιαννέτος, Μαριέττα Χρουσαλά και Σωτήρης Κυρανάκος, ενώ αρκετά ήταν τα Story που ανέβασε στο Instagram και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που είναι καλεσμένη στον γάμο.

Το μυστήριο πραγματοποιείται στο εκκλησάκι που έχτισε γι΄αυτή την ημέρα ο πατέρας της παρουσιάστριας, ενώ τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε φυσικά ο κουμπάρος της, Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος επιμελήθηκε και την εμφάνιση της μητέρας της.

Η νύφη επέλεξε ένα πανέμορφο νυφικό με ουρά και κεντημένα λουλούδια, ενώ έφτασε στην εκκλησία με άμαξα.

Παντρεύεται η Μαρία Μενούνος

Παντρεύεται η Μαρία Μενούνος

Παντρεύεται η Μαρία Μενούνος

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάλιστα ρώτησε τον γαμπρό πως νιώθει, μ’ αυτόν να απαντάει ότι είναι η καλύτερη μέρα της ζωής του.

Παντρεύεται η Μαρία Μενούνος

Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε και κάποιες σκέψεις της, λίγο πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο, με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Σ’ αυτό το βίντεο μιλάει για το πόσο ήθελε να παντρευτεί στην Ελλάδα και στο μέρος από όπου κατάγεται, αλλά και τη σημασία που έχουν για την ίδια οι ρίζες της. Παράλληλα, η ίδια μιλάει και για το πόσο ευγνώμων νιώθει για τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thoughts…#mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Διάβασε ακόμη:

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Μαρίας Μενούνος στο Άκοβο Αρκαδίας