«Με κάλεσαν από εκπομπή για το μεταναστευτικό επειδή νόμιζαν πως είμαι Αλβανός»

LIKE US ON FACEBOOK

Στην Ελλάδα έχουμε δυστυχώς την τάση να βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα και συχνά δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε δυο φορές πριν μιλήσουμε… Αυτό αποδεικνύεται κι απ’ τη δήλωση του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη, ο οποίος μίλησε για το πώς μερικοί βγάζουν συμπεράσματα απ’ το όνομα κάποιου.

Μιλώντας στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, ο ηθοποιός είπε πως τον είχαν καλέσει παλιότερα από πολύ σοβαρή εκπομπή για να μιλήσει για το μεταναστευτικό επειδή νόμιζαν πως είναι Αλβανός. Η αμηχανία του Αλμπάνη για το περιστατικό και το σχόλιο που κάνει σήμερα.

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί και σε παλιότερες συνεντεύξεις του για το περιστατικό, όμως, έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε το σχόλιό του για το συγκεκριμένο συμβάν:

Με είχαν καλέσει από μια εκπομπή η οποία ήταν και πολύ σοβαρή. Μου λένε θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή σε σχέση με τη μετανάστευση. Λέω ποιο θα είναι αντικείμενο, μου λένε για εσάς θα πούμε. “Εγώ ως τι να μιλήσω» τους λέω, “για την εμπειρία σας” μου εξηγούν. “Ποια είναι αυτή η εμπειρία μου;” – “Δεν είστε Αλβανός;” – “Όχι, δεν θα είχα πρόβλημα να σας το πω αν ήμουν, αλλά δεν είμαι. Εσείς από πού συμπεράνατε κάτι τέτοιο;

Ποια ήταν η απάντηση του ατόμου απ’ την εκπομπή στο ερώτημα του Αντίνοου Αλμπάνη; «Επειδή σας λένε Αλμπάνη».

Όπως σχολίασε ο ηθοποιός, με λίγη δόση χιούμορ, «μάλλον άκουγε πολύ Πάριο στα νιάτα της και σου λέει για να είναι ο Πάριος από την Πάρο, ο Αλμπάνης θα είναι από την Αλβανία».

Φυσικά και δεν θα έπρεπε να νοιάζει κανέναν η καταγωγή του ηθοποιού αλλά και μόνο ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να σκεφτούν καθαρά ώστε να προσέξουν πριν μιλήσουν προκαλεί προβληματισμό!

Διαβάστε ακόμα:

Το bullying του Αντίνοου Αλμπάνη
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved