Οι ευχές Milwaukee Bucks στον Αντετοκούνμπο είναι πάντα εντυπωσιακές. Ο καλύτερος παίκτης τους σήμερα 7 Ιανουαρίου έχει γιορτή και η ομάδα του του έστειλε τη δική της ευχή.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως και πολλοί, πολλοί, πάρα πολλοί Γιάννηδες (σίγουρα έχεις τουλάχιστον έναν στην οικογένεια ή την παρέα σου), σήμερα γιορτάζει. Κι ανάμεσα στους πολλούς που του ευχήθηκαν ήταν φυσικά η ομάδα του. Η ευχή βεβαίως, των Bucks στον Αντετοκούνμπο ήταν μάλλον η πιο ιδιαίτερη και η πιο γλυκιά.

Και ναι, και αυτή η ευχή όπως πολύ καλά μπορείς να μαντέψεις ήταν στα ελληνικά! Οι Bucks γιορτάζουν τον καλύτερό τους παίκτη και φροντίζουν πάντα να του δείχνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο.

Και σήμερα που είναι μια ιδιαίτερη μέρα το έκαναν ξανά. Μια μια ελληνική παροιμία ευχήθηκαν οι Bucks στον Αντετοκούνμπο, όπως διαβάζουμε και στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

«Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει κι εμείς στο Μιλγουόκι έχουμε τον καλύτερο όλων! Ελάτε να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ονομαστική του εορτή!»

Χρόνια πολλά Γιάννη πάντα επιτυχίες!

Να υπενθυμίσουμε πως ψηφίζουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να γίνει captain στο NBA All-Star Game 2019! «Τρεις εβδομάδες έμειναν για να κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο captain στο NBA All-Star Game 2019!!! Ψηφίστε τον Greek Freak εδώ: nba.com/vote», σημειώνεται στο post των Bucks.

Δείτε επίσης:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας άφησε με το στόμα ανοικτό! Σήκωσε 260 κιλά κάνοντας γέφυρα!