Ο Αντώνης Κανάκης προστέθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και πολύ σύντομα αναμένεται να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στη νέα τηλεοπτική στέγη του παρουσιαστή… Κι όχι μόνο!

Τι εννοούμε; Ότι δεν είναι μια, αλλά δύο οι εκπομπές με τις οποίες πάει ο Αντώνης Κανάκης στον ΣΚΑΪ! Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε κι επίσημα το ξεκίνημα της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη, λέγοντας πως για αρχή θα έχει δύο εκπομπές, τις αγαπημένες σε όλους «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», αλλά κι ό,τι άλλο σχεδιάσει ο παρουσιαστής!

«Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions», αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού, η οποία συνεχίζει:

Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία

Ωστόσο, η ανακοίνωση δεν αποκαλύπτει πολλά για το πότε ξεκινά η εκπομπή, αλλά και τι άλλο περιλαμβάνεται σ’ αυτή τη νέα συνεργασία.

Τονίζεται πως το πρώτο trailer του Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μας στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του τελικού του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, το σήμα του ΣΚΑΪ άλλαξε και μετατράπηκε σ’ ένα χαμόγελο που έκλεινε το μάτι στους τηλεθεατές. Τότε, ξεκίνησε να παίζει η μουσική της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» κι όλοι καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται!

Διάβασε ακόμα:

Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του Κανάκη! (Video)