Νομίζεις πως η δύναμη είναι γένους αρσενικού; Ότι για να επιτυχείς σε ότι επιθυμείς χρειάζεται να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση διαρκούς δράσης, ανάλυσης και εγρήγορσης;

Η Μαριάννα Θυμιάκη στο Revival θα μας κατευθύνει ώστε να έρθουμε κοντά στην yin πλευρά μας, δηλαδή στις θηλυκές μας ποιότητες, να δουλέψουμε με τις ποιότητες της ησυχίας, της εσωτερικότητας, της φροντίδας, της συμπόνιας, της δημιουργίας, της ελευθερίας. Η γυναικεία φύση εμπεριέχει τεράστια δύναμη μέσα από την απαλότητα της, τόση δύναμη που δημιουργεί ανθρώπους!

Ένα μάθημα ποιητικό και ταυτόχρονα βαθιά διαλογιστικό με εύκολες θέσεις και βαθιές διατάσεις και αρκετό χρόνο για να ακούσουμε την γλυκιά, ευγενική πλευρά του εαυτού μας. Θα συναντηθούμε με το στατικό κομμάτι της πρακτικής της yoga που μπορεί να βοηθήσει τον ασκούμενο να αγγίξει το συναισθηματικό του σώμα, την ψυχή του. Οι αντιστάσεις χαλαρώνουν και το ταξίδι ξεκινάει με προορισμό τον τόπο που μόνο αληθινά πράγματα μπορούν να συμβούν. Μία βαθιά ενεργειακή πρακτική.

Μαριάννα Θυμιάκη στο Revival

Η Ashtanga Yoga:

Η Ashtanga Yoga προέρχεται από µια ζωντανή γενεαλογία, περίπου πέντε χιλιάδες χρόνια πίσω. Είναι ένα μονοπάτι ολιστικής υγείας που έχει τις ρίζες στου στην Ινδία και στο δυτικό κόσμο έγινε γνωστό από τον Shri k. Patthabi jois.

Η μέθοδος εμπεριέχει το συγχρονισμό της αναπνοής με την κίνηση βασισμένη πάνω σε κάποιες δομημένες κινητικές ακολουθίες. Ο ιδρώτας που παράγεται από την εσωτερική θερμότητα αφαιρει από τον οργανισμό όλες τις ακαθαρσίες κ τις τοξίνες . Θεωρείτε η πιο δυναμική μορφή yoga, κατάλληλη για όλους, που μέσα από τη συνεχή ροή και την εναρμόνιση της κίνησης με την αναπνοή δημιουργεί μια κατάσταση κινητικού διαλογισμού που εξαγνίζει σώμα και πνεύμα.

Σε σωματικό επίπεδο έχει πολλαπλά οφέλη για το νευρικό, πεπτικό, μυοσκελετικό και ενδοκρινικό σύστημα και αναπτύσσει δεξιότητες όπως η ιδιοδεκτικότητα (propreoception), o έλεγχος της αναπνοής και η αύξηση του όγκου της, η ισορροπία, η ευλυγισία και η μείωση του stress.

Για την Μαριάννα Θυμιάκη:

Η Μαριάννα καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Οργανώνει workshops & yoga retreats & είναι υπεύθυνη για το festival yoga – Revival Day by 4moms. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson. Επίσης είναι ιδιοκτήτρια του blog modernyogi.gr

Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως: David Swenson, Richard Freeman, Tim Miller, Nancy Gilgoff, Jean Claude Garnier, Gregor Maehle, Monica Gauci και πολλούς άλλους.

Η Μαριάννα πιστεύει ότι η διδασκαλία πηγάζει κατά βάση βιωματικά και διατηρεί μια καθημερινή πρακτική για την προσωπική & πνευματική της εξέλιξη.

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την αναρρίχηση, ορειβασία & συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Διάβασε ακόμα:

Revival: Πίστεψε ότι βρίσκεσαι εδώ για κάποιο λόγο