Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα Ράλλη έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους εδώ και περίπου δύο μήνες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Τι λέει τώρα ο Μαυρίδης για τη Ράλλη;

Αυτός ο χωρισμός έχει απασχολήσει τα Μέσα, όπως τα απασχόλησε και αυτή η σχέση. Τι είπε ο Μαυρίδης για τη Ράλλη όταν τον ρώτησαν αν τελικά έχει χωρίσει, αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές;

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στο Alpha Κύπρου, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για όλα ακόμη και για τον φημολογούμενο χωρισμό του με την Νικολλέτα Ράλλη.

Τι απάντηση έδωσε όταν τον ρώτησαν αν τελικά έχει χωρίσει;

«Όλα καλά φίλε μου, είμαι πάρα πολύ καλά ήρθα χαμογελαστός και περνάω πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ καλά, μόνος μου δεν είμαι γιατί έχω την Μόλυ την μεγάλη αγάπη της ζωής μου! Οι γυναίκες πάνε κι έρχονται μόνο η μάνα μένει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης και ομολογουμένως μια τέτοια απάντηση δεν την περιμέναμε.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή κι αποκλειστικό απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Τι λέει;”.

Φήμες λένε πως το ζευγάρι χώρισε λόγο απόστασης, καθώς ο ένας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στην Αθήνα… και είναι αρκετά τα χιλιόμετρα. Φυσικά, εμείς είμαστε και της άποψης πως αν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλατό του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη. Και ήταν μια σχέση που προκάλεσε αίσθηση, σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι ενώ τα μηνύματα που έστελναν ο ένας για τον άλλον δημοσίως ήταν πάντα πολύ γλυκά!

Είτε είναι μαζί, είτε χώρια τους ευχόμαστε να έχουν την υγεία τους και να είναι καλά, άλλωστε είναι δική τους επιλογή και προσωπικό θέμα το οποίο έχει ήδη λάβει μεγάλες εκτάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίδης-Ράλλη χώρισαν και αυτός είναι ο λόγος!