Ο νέος Έλληνας MasterChef έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στη “Φωλιά των ΚουΚου”, όπου μίλησε για τη νίκη του, τη μαγειρική και την κοπέλα του!

Ο Μανώλης στους ΚουΚου είπε ποιος του έβαλε το μικρόβιο της μαγειρικής, πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef, αλλά κι αν φοβήθηκε ποτέ την Σπυριδούλα!

Όπως είπε ο Μανώλης, το μικρόβιο της μαγειρικής μπήκε στη ζωή του από πολύ νωρίς αφού έβλεπε τις δύο γιαγιάδες του απ’ την Πάρο να μαγειρεύουν. Τότε, κατάλαβε ότι η μαγειρική είναι αυτό με το οποίο θέλει ν’ ασχοληθεί.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής, ο Μανώλης αποκάλυψε πως βρισκόταν στο Άμστερνταμ, όπου ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τυχαία ενημερώθηκα για το MasterChef. Έκανα αίτηση με τον συγκάτοικό μου, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ γιατί ξεκίνησε μια νέα δουλειά, είπαμε “πάμε να το κάνουμε”, στείλαμε βιογραφικά και μας πήραν τηλέφωνο και τους δυο. Το έβλεπα στην τηλεόραση πέρυσι και είχα φανταστεί τον εαυτό μου. Επίσης, μαγειρικά ήθελα να το κυνηγήσω γιατί λείπω από την Ελλάδα αρκετά χρόνια και ήθελα να δω πώς θα είναι σαν εμπειρία και τι μπορώ να πάρω εργασιακά από αυτό

Ο Μανώλης στη διάρκεια της εκπομπής, ήταν με την κοπέλα του στο πλευρό του -η οποία ήταν στα παρασκήνια- και φυσικά μίλησε για τη σχέση τους.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Όπως είπε, την κοπέλα του την λένε Λάουρα, είναι απ’ την Ολλανδία και ζει στο Άμστερνταμ.

Για το φιλί που της έδωσε μπροστά στην κάμερα, ο νικητής του MasterChef είπε:

Δεν το πίστευα, είναι too much όλο αυτό. Δεν το έχω πιστέψει ακόμη. Το πιο σημαντικό δεν είναι τα χρήματα είναι αυτό που παίρνεις. Είναι μια εμπειρία που νομίζω πως αν δεν τη ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι. Η κοπέλα μου δεν πρόλαβε να μου πει τίποτα, γιατί με τραβούσε πάρα πολύς κόσμος. Με στηρίζει πολύ. Τη φίλησα, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Ήρθε από το Άμστερνταμ για να με δει. Την ευχαριστώ πολύ. Θέλω να μπω στο βαν να πάω για ποτάρες. Όσο ήμουν στο σπίτι αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν η ζωή μου, η κανονική ροή. Φεύγοντας από το Άμστερνταμ είχα υποσχεθεί στους φίλους μου, πως αν κερδίσω θα τους κάνω δώρο ένα ταξίδι

Σχετικά με τα μελλοντικά τους σχέδια, παραδέχθηκε πως είναι λίγο περίπλοκα αφού εκείνος λόγω των εξελίξεων θα παραμείνει στην Ελλάδα ενώ εκείνη θα επιστρέψει στην Ολλανδία λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Δες και αυτό:

Ο Μανώλης ο νέος Έλληνας MasterChef!