Το ότι θα μοιράζονταν το έπαθλο το ξέραμε ήδη… αλλά αυτό που νομίζαμε ήταν ότι ο νικητής θα έπαιρνε τις 40.000 και ο δεύτερος τις 10.000. Όμως, έγινε η ανατροπή και ο Σταύρος μοιράζεται το έπαθλο 50-50 με τον Σταυρή!

“Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος”, είπε αστειευόμενος ο Σταύρος Βαρθαλίτης, μιλώντας στη “Φωλιά των ΚουΚου”.

Ο νέος Έλληνας MasterChef βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στη “Φωλιά των ΚουΚου” και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τι θα γίνει με το έπαθλο, αφού είχε δηλώσει πως θα το μοιραστεί με τον φίλο του Σταυρή. Τελικά τι απόφαση έχει πάρει και πώς θα γίνει το μοίρασμα;

O Σταύρος μοιράζεται το έπαθλο με τον Σταυρή!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου, οι δύο φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στον τελικό, θα μοιραστούν το έπαθλο.

Αρχικά, οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον δεύτερο 10.000 ευρώ απ’ το έπαθλο, όμως, τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, ότι θα μοιραστεί στη μέση το έπαθλο, καθώς θέλει να κρατήσει τον λόγο του.

Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι

Όσον αφορά τα συναισθήματά του μετά τη νίκη, ο Σταύρος δήλωσε τρισευτυχισμένος κι ότι αυτή τη στιγμή θέλει να ηρεμήσει για να σκεφτεί καθαρά όλα αυτά που θέλει να κάνει στο μέλλον.

Είμαι τρισευτυχισμένος. Έχω να σκεφτώ πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον μου και όλα αυτά τα πράγματα που θέλω να κάνω. Η λέξη για όλο αυτό που συμβαίνει είναι η ηρεμία. Πιστεύω πως αν υπάρχει ηρεμία και καθαρό μυαλό θα έχει μπροστά σου ένα πολύ ωραίο μέλλον. Είναι πάρα πολύ έντονη η στιγμή της οντισιόν. Θυμάμαι ακόμα τα σκληρά λόγια του Σωτήρη Κοντιζά. ‘Ένιωθα ότι με πατάει στον λαιμό και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα.  Κατάλαβα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα τον διαψεύσω. Πιστεύω ότι τα κατάφερα στο τέλος. Είμαι 24 ετών δεν έχω κατασταλάξει, ούτε σαν άνθρωπος, ούτε και μαγειρικά, πλάθομαι ακόμα

Δες ακόμα:

MasterChef: Το ρεκόρ τηλεθέασης του τελικού & οι πρώτες αναρτήσεις