Μια διαφορετική ομαδική δοκιμασία με τον τοίχο στο MasterChef έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό, αφού ο τοίχος δυσκόλεψε αρκετά τους οκτώ καλύτερους παίκτες του MasterChef 4. 

Αυτή η ομαδική δοκιμασία με τον τοίχο στο MasterChef τα είχε όλα. Νεύρα, ένταση, φωνές, ουρλιαχτά και φυσικά ανταγωνισμός κυριάρχησαν στη δοκιμασία με τον τοίχο. Οι κριτές μεταξύ άλλων ενημέρωσαν τους παίκτες πως η χαμένη ομάδα θα έχανε δύο από τους τέσσερις παίκτες της στη δοκιμασία αποχώρησης, μετά τα αποτελέσματα της ομαδικής.

Ο πρώτος αρχηγός, που είχε προκύψει από το τεστ δημιουργικότητας ήταν ο Γιώργος και ως αντίπαλο αρχηγό διάλεξε τη Μάρλεν. Η μπλε ομάδα αποτελούνταν από τον Γιώργο, τη Μαρία, τον Δημήτρη και τον Σταύρο και η κόκκινη από τη Μάρλεν, τον Τζον, τον Σταυρή και τον Διονύση.

Τα βασικά υλικά ήταν τρία, το καβούρι για το ορεκτικό, η πέστροφα για το κυρίως και οι σταφίδες για γλυκό. Τρία πιάτα έπρεπε να βγουν πανομοιότυπα και από τις δύο μεριές του τοίχου, για κάθε ομάδα μέσα σε 90 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας οι φωνές δεν έλειψαν κι από τις δύο ομάδες. Η συνεννόηση ήταν δύσκολη λόγω του τοίχου, ωστόσο οι τελικές δημιουργίες ήταν παρόμοιες. Μια ασυνεννοησία υπήρξε μόνο στο δεύτερο πιάτο του μενού της κόκκινης ομάδας. Εκεί η ομάδα της Μάρλεν ενώ παρουσίασε παρόμοια πιάτα δεν παρουσίασε το ίδιο σκεύος.

Το τέλος της μέρας έφερε τις δύο ομάδες σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι κριτές είχαν πολύ καλή άποψη για όλα τα πιάτα και επαίνεσαν τους παίκτες για την προσπάθεια τους. Όλα όπως φαίνεται θα κριθούν στις λεπτομέρειες και η νικήτρια ομάδα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Δες το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας όπου θα δούμε ποια ομάδα τα κατάφερε στη δοκιμασία με τον τοίχο, καθώς και ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση: 

Δες ακόμα:

Η ανατροπή στον τελικό του MasterChef