Μετά την ομαδική δοκιμασία με καλεσμένους τους παλιούς παίκτες του MasterChef, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν με τους κριτές για να μάθουν τα αποτελέσματα. Η τεράστια διαφορά στην ομαδική και ο νικητής της ασυλίας.

H τεράστια διαφορά στην ομαδική

Οι παίκτες στο συμβούλιο συζήτησαν με τους κριτές για το τι δεν πήγε καλά στην κάθε ομάδα, με τους κριτές να τους ενημερώνουν πως η διαφορά που υπήρξε σ’ αυτή την ομαδική ήταν απ’ τις μεγαλύτερες.

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους είπε:

Στη σημερινή ψηφοφορία αυτό που την κάνει να διαφέρει από τις προηγούμενες είναι ότι είχατε ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και ψάχναμε τη νικήτρια ομάδα μεταξύ του καλού και του καλύτερου. Νομίζω ότι και εσείς νιώσατε ότι και αυτή η δοκιμασία δεν ήταν στο ανάλογο επίπεδο! Το αποτέλεσμα δεν είναι 50-50 και η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα ήταν 34-8!

Η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Γιώργο ήταν εκείνη που επικράτησε με την κόκκινη ομάδα του Κώστα να ηττάται. Ο αρχηγός απογοητευμένος, δέχθηκε ό,τι σχόλιο έκανε ο Ηλίας, ο οποίος θέλησε για ακόμα μια φορά να αποποιηθεί τις ευθύνες του, και δήλωσε πως αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για την ήττα.

Η κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα στην ομαδική δοκιμασία, κλήθηκε να πάει σε μια δοκιμασία ασυλίας, η οποία περιείχε αρκετά τυριά. Η Ντέμη με τον Ηρακλή αποδείχθηκαν οι καλύτεροι και στη συνέχεια έπρεπε να φτιάξουν σαγανάκια!

Σημειώνεται πως ο Κώστας δεν τα πήγε επίτηδες καλά στη δοκιμασία ασυλίας καθώς, όπως είχε δηλώσει, δεν ήθελε να την κερδίσει.

Τη νίκη και την ασυλία πήρε η Ντέμη, κάνοντας την ανατροπή, επομένως εκείνη και ο Σταύρος, που είχε κερδίσει ασυλία απ’ το Τεστ Δημιουργικότητας, δεν θα μπορέσουν να ψηφιστούν στο συμβούλιο.

Δες το trailer της Δευτέρας:

Δες ακόμα:

Μαρία και Δημήτρης παραδέχθηκαν τη σχέση τους! Πώς γνωρίστηκαν;