Μια ακόμα ομαδική δοκιμασία στο MasterChef, η οποία έγινε στον εντυπωσιακό χώρο του Μουσείου του ΟΣΕ κι είχε άρωμα Γαλλίας. Ποια είναι η ηττημένη ομάδα που θα πάει σε ψηφοφορία;

Οι παίκτες βρέθηκαν στο νέο Μουσείο του ΟΣΕ για να αγωνιστούν σε μια δοκιμασία με άρωμα Γαλλίας.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκαναν μια αρκετά εντυπωσιακή είσοδο, φορώντας τα καλά τους και προετοιμάζοντας τους παίκτες ότι οι καλεσμένοι θα είναι υψηλού επιπέδου.

Ο Γιώργος, ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας, ήταν ο πρώτος αρχηγός και επέλεξε το μπλε χρώμα. Σαν αντίπαλο αρχηγό διάλεξε τη Ντέμη, η οποία δεν είχε γίνει ποτέ αρχηγός.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

  • Μπλε ομάδα: Γιώργος, Σταύρος, Σταυρής, Μαριάννα και Διονύσης με υπαρχηγό τον Σταυρή.
  • Κόκκινη ομάδα: Ντέμη, Δημήτρης, Τζον, Μάρλεν και Μαρία με υπαρχηγό τη Μάρλεν.

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα βασισμένα στο μενού 100 ετών περίπου, όπως εκείνο του θρυλικού Orient Express το 1925.

Φυσικά, όλο το μενού ήταν εμπνευσμένο απ’ τη Γαλλία και οι δύο σεφ που ήταν καλεσμένοι ήταν Γάλλοι, με αποτέλεσμα να είναι οι πλέον ειδικοί για να κρίνουν αυστηρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η ηττημένη ομάδα

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, η ομάδα της Ντέμης είναι εκείνη που χάνει, με τα spoilers μάλιστα να θέλουν την παίκτρια να είναι εκείνη που αποχωρεί.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, θα δούμε το συμβούλιο και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, καθώς επίσης και τη δοκιμασία ασυλίας.

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την ψηφοφορία και την δοκιμασία αποχώρησης.

Δες ακόμα:

Αυτή είναι η απόφαση για τον τελικό του MasterChef 2020